Foto van een Fiat 65-90Kuilsnijden in de jaren 90.. Foto is geplaatst door bugo op 08-03-2020 om 11:02:56, met 5 reacties.

Fiat 65-90

bugo
Foto van een Fiat 65-90
Kuilsnijden in de jaren 90.

Reacties

newholland-
De steekschop lijkt me meer jaren 80 ,maar sowieso een hele leuke foto ,kwam je veel tegen kuilbulten waar je in de winter niet bij kon komen van de regen.en uiteindelijk het gesneden blok in de bagger lag☹️
+1
bugo
@newholland- Foto is van ongeveer eind jaren 90. Liggen nu (gelukkig) betonplaten en steekschop is al jaren geleden ingeruild voor een u-snijder. Bevalt beide stukken beter.
newholland-
Met de steekschop was het niet altijd makkelijk om de blokken netjes af te snijden .met een U Snijder gaat dat idd stukken beter.
+1
bugo
@newholland- vooral als de bult een paar cm te hoog was.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 65-90 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!