Klein duimpje en de dwerg 😁. Foto is geplaatst door inspecteurfendt op 11-03-2020 om 15:15:12, met 6 reacties.

Farmtrac meerdere

inspecteurfendt
Klein duimpje en de dwerg 😁

Reacties

Saeghershof
Wat staat er op de pallet? Ijskast?
Saeghershof
@Saeghershof wasmachine. Zie het nu pas.
+1
inspecteurfendt
@Saeghershof idd, die stond nog op de aanhangwagen maar ik moest achter golfplaten dus snel mijn tractor met hefmast gaan halen en de aanhanger leeg gemaakt. Dan merk je hoe handig zo’n hefmast wel is.
Sanderrr
Hoe bevalt zo'n Farmtrac?
Wij hadden er een tijdje een van staan op het werk. Zat alles wel op en aan en is ook echt geen duur trekkertje. Maar ben wel benieuwd of zoiets wel lekker werkt. En of je er tot nu toe problemen of andere ongemakken mee gehad hebt.
inspecteurfendt
@Sanderrr Hij is inmiddels aan zijn eerste onderhoud toe en ik mag er voorlopig niet van klagen. Om hem in te schrijven is het een hoop ellende geweest omdat de importeur zijn werk niet deed. Met een andere importeur die wel achter zijn merk staat zouden ze het misschien nog ver kunnen schoppen in de landbouwsector waar het geld niet op hopen ligt. Natuurlijk is de afwerking misschien iets minder, zo zitten er nog bramen aan de zwarte delen van de achterspatborden en kleven de stickertjes niet mooi recht. Bij Kubota zou ik voor dezelfde prijs 12 pk hebben terwijl ik er nu 22 heb, dan kun al eens beginnen rekenen. Qua comfort moet hij niet onderdoen voor de Fendt die erachter staat.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Farmtrac meerdere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!