Foto van een John Deere 6230. Das pech glas weg. Stageloper dacht dat ik aan 2 open trekkers niet genoeg had denk ik.

John Deere 6230

208 foto's van @JoramH

JoramH
Foto van een John Deere 6230. Das pech glas weg. Stageloper dacht dat ik aan 2 open trekkers niet genoeg had denk ik.

Reacties

wim-same
Nou zit bij een John Deere de deur wel precies achter de stijl als hij open staat hoor. Ik heb het ook wel eens gehad bij een 6400. ha ha.
bartjuh
@wim-same en ze zijn ook zo stil dat je niet hoort dat de deur open staat natuurlijk... Zeker aan de uitlaat zijde hoor je niks..
+3
wim-same
@bartjuh nee, je hoort gewoon het glas vallen. daarna hoor je een lelijk woord, waarschijnlijk van jezelf. ha ha
+2
A.H.S.
Is mij als stageloper ook al eens overkomen,met de uitschuifhandels vd Holaras vijzelbak de achterruit van de trekker kapot gedrukt. Paar jaar geleden lukte het nog steeds,na maanden wachten op een nieuwe cabine voor de Roberine grasmaaier. Eindelijk de nieuwe cabine erop gekregen,binnen week de deur eruit zat ik weer buiten 😞 Helaas waren er geen losse deuren beschikbaar,dus bij de fabriek een deur uit een nieuwe nog te plaatsen cabine gekregen.
Was wel de 1e ter wereld die een deur kapot gereden had van een Roberine F3 😉

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

+1
wim-same
@A.H.S. zo,n roberie eb ik ook gehad hoor. Met een kapotte voorruit. komt nooit voor zeker. Was Bij mij ook al zo. komt noot voor.......
+1
A.H.S.
@wim-same Ik had goed contact met de fabriek heb ook diverse onderdelen voor hun uitgetest,dit was één de allereerste cabines die geplaatst werden op bestaande machines,ze hadden eerst problemen om de combi maaier+cabine TUV gekeurd te krijgen.
+1
wim-same
@A.H.S. Geen van der Pols ?
SJB533
@wim-same
Die doen toch in Ransomes en Jacobsen, niet in DPC Roberine
A.H.S.
Jan de Winkel Goor,maar ik maaide in Enschede dus vlakbij de fabriek
Ik heb hem er na het 1e maai seizoen op verzoek van de ontwerpers, smerig bij de fabriek neergezet ,zodat de ingenieurs/ontwerpers diverse dingen terug konden bekijken qua slijtage,versmeren ed

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6230 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!