Foto van een Massey Ferguson 5450, vandaag is even laten trekken voor de transporttank.. Geplaatst door Tractor TV op 12-03-2020 om 20:26:51, met 5 reacties.

Massey Ferguson 5450

Foto van een Massey Ferguson 5450, vandaag is even laten trekken voor de transporttank.

Reacties

BEboer
Ziet er een handige combi uit, raakt hij goed op dreef met die ton achter hem? Frontpto voor frontmaaien?
Tractor TV
@BEboer Is inderdaad wel een handige combie, kunt em mooi scherp door de bocht trekken. Trekker kan em opzich wel goed hebben, duurt wel lang voordat ie op tempo is.

Frontpto hebben we tot nu toe nog niet gebruikt, hebben ook geen frontmaaier. Het is de bedoeling deze te gebruiken met een front blooter.
BEboer
@Tractor TV denk dat frontmaaier en achtermaaier nippertje is kwa vermogen
Tractor TV
@BEboer Ja, met twee maaiers aan 100pk moet je inleveren op snelheid en dan kunnen we beter met 1 maaier aan de 6270 maaien. We hoeven ook niet zo heel veel te maaien en anders zijn we zo snel klaar.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 5450 en hebben de trefwoorden mesttank en mesttransport geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!