Foto gemaakt tijdens de Historischer Feldtag Nordhorn 2009, een evenement met vele prachtige demonstraties met vele trekkers en werktuigen uit vervlogen tijden...hier een prachtige gerestaureerde Deut

Deutz D9006

olro 61
Foto gemaakt tijdens de Historischer Feldtag Nordhorn 2009, een evenement met vele prachtige demonstraties met vele trekkers en werktuigen uit vervlogen tijden...hier een prachtige gerestaureerde Deutz 9006 van 92 pk uit 1969 aan het maaidorsen met een Deutz-Fahr M66TS maaidorser.

Reacties

+5
wim-same
Dit is gewoon prachtig. Zo heb ik ook nog gecombined

(klik om te vergroten)

Met een Dronningborg combine
olro 61
@wim-same Prachtig, foto heb je snel gevonden, hoelang is dat geleden?
+1
wim-same
@olro 61 Dit was in 2009
+2
Kramer U800
Prachtige Deutz! Echt een droommachine voor mij om later in mijn bezit te hebben! Helemaal in deze conditie. De combinatie maakt het helemáál af.
+1
a3vandiejen
Heel mooi.
+2
Martinsame
Mooie plaatjes
+3
olro 61
@Martinsame Bedankt, de foto's zijn alweer van velen jaren geleden, en het leek mij wel leuk om ze te delen.
+1
Martinsame
@olro 61 ja is inderdaad prachtige, doet het soms ook.
ramele
Dikke spullen van de gebr. Smoes Dld.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D9006 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!