Foto van een John Deere 8295R brengt de verkocht zaaimachine naar z’n nieuwe eigenaar. Deze zaaimachine heeft 5 jaar dienst gedaan voor ons.

John Deere 8295R

903 foto's van @catfan55

Foto van een John Deere 8295R brengt de verkocht zaaimachine naar z’n nieuwe eigenaar. Deze zaaimachine heeft 5 jaar dienst gedaan voor ons.

Reacties

TerraJohnDeerefan
Wat is de voornaamste reden om de zaaimachine in te ruilen?
+1
catfan55
@TerraJohnDeerefan omdat je een andere wil 😂

Nu even zonder gekheid, deze zaaimachine is te klein & te oud geworden voor ons. Geen sectional control, te smal en te kleine tank met een groeiend areaal.
Fendt926Driver
@catfan55 hoe breed werkt deze en hoe breed werkt de nieuwe?
Qua pk kun je wel (fors) breder?
catfan55
@Fendt926Driver deze is 60ft, de nieuwe is 84ft. Kan de 9520R net doen
Fendt926Driver
@catfan55 en de nieuwe is ook zaaimachine met de tank er achter?
Zie ze ook wel eens met de tank er voor.
Maar dat zal met manouvreren te maken hebben?
+1
catfan55
@Fendt926Driver de nieuwe is er ook achter. Met het formaat tank die we krijgen kan hij er enkel achter, kleiner kunnen ze er wel voor. Met er achter heb je mooi zicht op je toolbar.

Onze andere Morris heeft de “dry cart” er wel voor, maar de “liquid cart” er weer achter aan. De nieuwe heeft enkel een dry cart en gaat onze eigen acres doen, de liquid & dry zaaimachine (ook een 60ft zoals deze) doet alle loonwerk acres. Staan wel ergens foto’s van op tractorfan dacht ik.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 8295R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!