Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 John Deere 3140 met Herder Grenadier MBK 105 van Reedijk uit Strijen eind jaren '80. Of ze daadwerkelijk een mbk 105 eraan hadden hangen weet ik niet meer, maar d

Landbouw miniaturen 1:32 John Deere

chris33
Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 John Deere 3140 met Herder Grenadier MBK 105 van Reedijk uit Strijen eind jaren '80. Of ze daadwerkelijk een mbk 105 eraan hadden hangen weet ik niet meer, maar deze had ik al eens nagebouwd, dus dat was de kortste klap.
In die tijd waren het behoorlijke trekkers, zeker bij ons in de buurt. Ze stonden altijd een paar dagen bij een boer in de buurt waar we veel bij de trekkers speelde. Stiekem de sleutel onder de cabine gevonden zodat we er stiekem in konden zitten.....dat was echt mooi!! Ook indrukwekkend waren de mobilofoons erin, met een echt zilverlook microfoontje. Ja....echt jeugdsentiment. Waar blijft die tijd vraag ik me wel eens af, toen vond je dit soort dingen echt indrukwekkend, nu lijkt alles zo gewoon. Deze is later ingeruild voor een 3350, toen reden er dus twee 3350ers. Ik had zijn jongere broer, de 3350 al eens nagebouwd, die staat hier ook ergens tussen mijn foto's. Toen gezworen nooit meer Herders te bouwen omdat het echt veel werk is. Nu toch maar weer gemaakt. Dit is de eerste van de vier die ik aan het bouwen ben, die klaar is.Trekker is verbouwd van de Britains 3140, Herder is compleet zelfbouw, korf is ingekort van een bestaande kitje.

Reacties

+1
Siete
Prachtig. Echt Geweldig gelukt zo!!
Qua werk aan die maaiarmen daar weet ik helaas alles van. Heb ook nog de ideeën om eens zo'n setje te maken maar kom nooit tot opmeten er van. Voor de bouw heb ik ondertussen wel een oplossing. 😁
+1
chris33
@Siete Farmmodels verkoopt de gieken, die lijken wel aardig op deze, maar ik heb ze zelf gebouwd.
+1
John k
Super mooi gemaakt!
+1
a3vandiejen
Weer prachtig gedaan.
+1
105ls78
Super mooi gedaan

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landbouw miniaturen 1:32 John Deere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!