De Schlüter S27 die ik in 2004 in mijn bezit had. Op de laatste foto's van de serie is de

Schlüter Oldtimers

roscho
De Schlüter S27 die ik in 2004 in mijn bezit had. Op de laatste foto's van de serie is de "deportatie" te zien omdat ik hem inruilde voor een Ebro. Wij spraken liefkozend over "Kungkung". Helaas lekte het ding als een zeef, ik had daar toen geen zin aan om alles in orde te maken. Achteraf gezien.....

Reacties

schluterman
Had je hem moeten houden
roscho
@schluterman Misschien wel, maar mijn ruimte is niet onbeperkt. Dan had ik mijn 850 niet kunnen kopen.
Sch1050tv
@roscho je kunt er nu weer eentje kopen!
Daar waar de cabine en onderdelen stonden van de 850, kun je nu een nieuwe kleine schlüter neerzetten 😜
schluterman
@Sch1050tv schlüter tegenwoordig de dag zijn onbetaalbaar
roscho
@Sch1050tv Dat gaat niet gebeuren. De ruimte is al weer in beslag genomen door een aanhanger. En dan staat die kleine Hinomoto daar ook nog tussen, zodat er amper ruimte meer is voor de auto.
+1
Sch1050tv
De kleintjes gaat nog!
+1
Sch1050tv
Zonder allrad!!!!!
+1
schluterman
@Sch1050tv dat klopt wel maar het niet meer normaal wat ze vragen joh
Zo te zien gaat het om een s 30 door 2 cilinder motor , en de zf a 208 bak , gebouwd na junie 62 door de nieuwere motorkap 😉
roscho
@schluter jan van samang Bijna goed. Het was een S27 volgens typeplaatje, inderdaad 2 cilinder. De bak was idd van ZF, maar type weet ik niet. Bouwjaar was 1962.
@roscho echt ? nog nooit gezien normaal is het een s 30 , is deze niet 32 pk?
roscho
@schluter jan van samang Hij is weg, ik kan het niet meer controleren, maar ik meen me te herinneren dat er S27 op het typeplaatje stond.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Oldtimers ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!