Foto van een Deutz-Fahr duo. De laatste foto gezamelijk bij de dealer.Verschil tussen beide trekker even goed duidelijk, maar ook de degelijkheid van de voorladersDe laatste foto gezamenlijk bij de de

Deutz-Fahr Meerdere

Foto van een Deutz-Fahr duo. De laatste foto gezamelijk bij de dealer.

Verschil tussen beide trekker even goed duidelijk, maar ook de degelijkheid van de voorladers

De laatste foto gezamenlijk bij de dealer.

Reacties

+1
JoramH
Veel plezier ermee! ziet er goed uit.
@JoramH dankjewel. Ff inloggen op onze camera systemen en je kan hem zien😜
+1
JoramH
@Deutz 8006spezial Ik moest even zoeken, maar heb hem gevonden:) Bij jullie overburen ben ik nog geweest voor mijn werk;)
@JoramH haha technologie staat voor niks! Aa installeren van cameras aan mestsilo kant van de stal zeker
GerbertXL
Heb je de oude stoll heel gehouden? Die van mij brak uiteindelijk bijna in tweeën, en bussen scheurden ook regelmatig uit. Toen maar ingeruild 😁
+1
@GerbertXL was een traclift uit polen. Al 2de hands gekocht me ruimte er op en daarna 16 jaar gebruikt. Scheelt dat we alleen baaltjes tilden en verder geen ram of beuk werk hadden.

Laatste 2 jaar was het niet leuk meer. Doordat de andere pers gekomen was werd de max te vaak opgezocht. Balen waren veel zwaarder. Het kon maar had niet al te lang meer moeten duren.

Daarom maar totaal wat anders opgehaald, nieuwr voorlader. En aanbouwdelen die wel degelijk zijn is ook duur
+1
arjanvw
Deftige trekker weer gekocht! Is dat een ttv? Met metallic lak?
+1
@arjanvw dankjewel! Mijn vader wilde na de 608 ( die opzich al bijzonder was) weer iets moois en bijzonders. Geloof dat dat wel gelukt is 👍
+1
arjanvw
@Deutz 8006spezial dat is wel gelukt! Je moet er ook maar net tegenaan lopen!
+1
john deere 7810
Mooie trekker. Maar ben niet kapot van een stoll lader.
@john deere 7810 dankjewel!

Heb dat wel over de oudere series gehoord, maar de nieuwe nog niet. Dus nu wel lichtelijk benieuwd😜.

Zelf afgelopen zomer een fz45 gebruikt met een agrotron 128. Dat voldeed goed
+1
john deere 7810
@Deutz 8006spezial

Die nieuwe krijgen de klanten hier ook wel stuk. Maar daar hangt ook allemaal een zware kuilhapper aan. toevallig vandaag nog een klant gehad, heeft zijn eigen trekker stuk. en heeft een andere trekker van ons met stoll lader te leen. die vroeg nog wel even of die voorlader dat ging vol houden omdat het toch aardig heen en weer ging vergeleken met zijn eigen jd lader. Maar er lopen er genoeg die er niet wat mee hebben.

Beetje met beleid kom je een heel eind.
+1
@john deere 7810 een voorlader is geen shovel en wordt het ook niet. Helaas gebruiken wel veel de trekker zo. Maar wij zijn een bijzonder licht prikje ding Van 20 jaar gewend. Dus verwacht zelf de 20/25 jaar er wel mee te halen.

Overigens is een jd lader inderdaad ook degelijk, maar ken ik toch al iemand die het aanbouwdeel al in een bocht heeft staan op een 6m 6 cilinder
+1
john deere 7810
@Deutz 8006spezial

Helemaal mee eens. En sommige happers is ook gek zat voor die laders. Voor veel werk is een stoll een leuke voorlader 😉

Oh we kennen jd laders ook wel anders hoor. die sneuvelen ook wel. Maar feit is dat een stoll een pakweg lichter gebouwd is dan een jd of quike of maleux. Niks mis mee maar je moet er niet mee tot het gaatje gaan. Dat van die 6m is ook wel knap werk. dan moet je ook wel wat geraakt hebben.
Ik hoop dat je er veel plezier van gaat hebben.
oanejorrit12
@john deere 7810 hier zit nu n 10 jaar de stoll voorop, word soms ook wel aardig mishandelt en heeft heel wat verzet, en op wat lekke slangen na is er nog niks mee
john deere 7810
@oanejorrit12

houden zo. Ik ken er weinig zonder laswerk.
+1
@john deere 7810 al tien jaar een trioliet triomaster S aan de fz 60 stoll, de voorlader leeft nogsteeds😎
john deere 7810
@Deutz-Fahr-Rijder

houden zo. die grotere hebben we hier inderdaad ook nog niet kapot gehad. Maar als je wilt kan ik je wel een paar foto's maken van eentje van 5 jaar oud met de bekende plekken. hangend voor een 4 cilinder 100 pk.
oanejorrit12
@john deere 7810 vertel? Hier ook voorlader op 100Pk 4cilinder😛
john deere 7810
@oanejorrit12

de bovenste oren van de hefboom/aankoppelblok zijn allemaal een probleem bij de nieuwere laders. 1 kant de complete boom zowat doormidden bij het knikpunt. of afgebroken oren van het aankoppelblok.
oanejorrit12
@john deere 7810 bij normaal/shovel gebruik?
john deere 7810
@oanejorrit12

jup. met een kuilhapper van 180 cm breed. wel met dichte bodem 😉 De gevallen hebben wel allemaal een pelikaanbak/happer. maar zelfs als eerst uitsnijden met kuilvoersnijder dan sneuvelen ze.

Een stoll waait er voor ipv een jd of een quike.
case 745 xl
@john deere 7810 ben hier dik tevreden over mijn stoll fz 30. Maar die heeft ook niet echt zwaar werk
john deere 7810
@case 745 xl

voor dat werk is een stoll ook wel ideaal. mooi licht. Moet ook zeggen kwa service en ondersteuning is het ook gewoon top. Met storingen enz ook wordt je via fabriek heel netjes en snel ondersteund.
@john deere 7810 dit is een fz 50

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Deutz-Fahr ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!