Grond verplaatsen met de 350 en de BMF kipper.. Foto is geplaatst door Volvo--BM op 18-03-2020 om 10:34:44, met 17 reacties.

Bolinder Munktell 350

Volvo--BM
Grond verplaatsen met de 350 en de BMF kipper.

Reacties

+1
a3vandiejen
Mooi.
+1
Albert Peters
Leuke foto
+2
florisrobben
Schitterende foto
+1
hissink
Mooi!
+1
Henk 1120
Prachtige combinatie!
Volvo--BM
@Henk 1120 Dankje! Jij hebt ook een mooie tweezijdige kipper zag ik al. Ideaal! Scheelt een hoop scheppen 😄
+1
Henk 1120
@Volvo--BM Klopt. Heb er deze week ook dankbaar gebruik van gemaakt bij het vervoer van alle takken naar de paasbult. Mooi makkelijk, als je hydraulisch kan kippen.
Volvo--BM
@Henk 1120 Dat is het zeker. En persoonlijk vind ik het ook mooie combies met zo'n vierwielige kipper. Helaas niet altijd even wendbaar, maar wel flexibel met alle ladingen!
+1
Henk 1120
@Volvo--BM Zekers. Werkt mooi zo en voor hobby gebruik, zoals bij mij, is het helemaal mooi 😄
Henk 1120
@Volvo--BM Heb hem vorig jaar in Duitsland gekocht, met nieuwe banden, nieuwe cilinders, oploop remmen en nieuwe verlichting. Ben zelf van plan om het houtwerk nog te vernieuwen en hem hier en daar nog wat strakker te maken, maar hij bevalt goed.
+1
Volvo--BM
@Henk 1120 Daar is dus al in geinvesteerd door een liefhebber. Op de foto ziet het houtwerk er nog strak uit. De originele gebruikte look staat ook goed op de wagen. Anders is het zo weer zonde om te gebruiken.. 😁
Henk 1120
@Volvo--BM Het hout heeft de aandacht van houtwormen gehad, vandaar 😄
Volvo--BM
@Henk 1120 Owjee... Ach zijn ze wel lekker ligt om weer dicht te klappen. Ik heb er hardhouten planken in zitten van bijna 2 cm dik. Dat voel je toch best om die even terug te klappen...
+1
Henk 1120
@Volvo--BM Ja, je hebt gelijk, elk nadeel heeft z'n voordeel... 😄
+2
Henk 1120
@Volvo--BM Zo'n BM 350 hadden ze vroeger ook bij m'n kameraad, waar ik pas de John Deere pers van over genomen heb. Ik denk dat die BM in die tijd ook nog wel voor die pers heeft gestaan... Prachtig geluid zat daar in. Heb dat ook altijd mooie trekkers gevonden! Mag je trots op zijn!
+2
Volvo--BM
@Henk 1120 Ja zal inderdaad genieten zijn voor de pers met een pracht geluid. Ik ben er ook zeer trots op. Is zeker niet de mooiste, maar wel een met een verhaal! En ik ben blij dat ik er een mag bezitten!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Bolinder Munktell 350 en hebben de trefwoorden transport , dumperen en kipper geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!