2 tankjes van 2000 liter. We hebben een keer eerder een 2m3 tankje gemaakt maar dat was helemaal een special. Dus dit zijn eingelijk wel de 2 kleinste tankjes die we ooit gemaakt hebben. Deze 2 zijn v

Jako tank

KlaasM
2 tankjes van 2000 liter. We hebben een keer eerder een 2m3 tankje gemaakt maar dat was helemaal een special. Dus dit zijn eingelijk wel de 2 kleinste tankjes die we ooit gemaakt hebben. Deze 2 zijn verkocht aan de gemeente Rijsen-Holten. Aan de ene kant zit een haspel en aan de andere kant een 3" losarmpje.

Reacties

InsaneNL
Heb je enig idee waarvoor ze deze tankjes gaan gebruiken?
Baltus_steyr
@InsaneNL nou ik kom uit Holten. En ik verwacht denk ik toch wel veel voor riool ontstoppingen en verder voor watervoorzieningen voor groen/bomen!!
InsaneNL
@Baltus_steyr ik ook, daarom vraag ik het ook. Eigenlijk belachelijk dat ze bij jako weg moeten komen. Schuitemaker kon ze ook wel maken.
KlaasM
@InsaneNL voornamelijk voor het water geven van planten en bomen. En waar je verder een tank maar voor kan gebruiken.
Stof bestreiding en watertransport
huub
Quote Reactie van @KlaasM:
voornamelijk voor het water geven van planten en bomen. En waar je verder een tank maar voor kan gebruiken.Stof bestreiding en watertransport

Dan kunnen ze toch ook wel een paar m3 groter? Bomen water geven schiet niet echt op met zo'n tank.
Baltus_steyr
@huub mhh idd. Gangbaar maatje van 5 tot 7 M3 valt toch veel beter bij water geven bij bomen. En laten ze dan een kleintje van 2 a 3 M3 geven voor de planten bij moeilijk begaanbare plekken!!!
KlaasM
@huub Klopt voor alleen bomen water geven had dat wel gegaan maar ze hebben ook veel smalle plaatsen waar ze moeten komen en met deze grootte kun je ook over een stoep of fietspad of trottoir rijden.
+2
valmet6400power
@huub
Het is toch voor een gemeente? Daar willen ze zo min mogelijk doen op een dag 😂
Baltus_steyr
Heb je ook nog een foto van de andere kant vd tank?
+1
KlaasM
@Baltus_steyr Ik heb een foto van de andere kant geupload..

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Jako tank ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!