Gebr. Blankespoor (Harskamp) ×, Loonbedrijf & Mesthandel Gebr. Blankespoor BV (Harskamp) × op de foto met een Vervaet Hydro Trike.https://youtu.be/_uvHknn5R4E

Vervaet Hydro Trike

g-g
Gebr. Blankespoor (Harskamp) ×, Loonbedrijf & Mesthandel Gebr. Blankespoor BV (Harskamp) × op de foto met een Vervaet Hydro Trike.

Reacties

KlaasM
Ik vroeg me af waarom dat voorwiel zo heel ijverig begint te draaien zodra er beweging van in de zaak zit. Komt dat door de hydrostaat? Dat al het vermogen naar het wiel gaat met de minste weerstand?
hermanjohndeere
@KlaasM bij de oudere kun je het vermogen verdelen tussen voor en achter. Of de nieuwe doen het automatisch of werken nog het zelfde. Vaak trekt hij voor wat harder om makkelijker door de bocht te gaan.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Vervaet Hydro Trike en hebben de trefwoorden vastgereden en injecteren geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!