Foto van een Fendt 308LS, maar even de nieuwste aanwinst voor de blokken wagen gezet waar hij zn meeste uren voor zou gaan slijten.

Fendt 308

Foto van een Fendt 308LS, maar even de nieuwste aanwinst voor de blokken wagen gezet waar hij zn meeste uren voor zou gaan slijten.

Reacties

+1
Fast Eddy
Nederlandse Fendt, m.a.w. gekocht in Nederland? Heeft die blokkenwagen zoveel oplegdruk dat er zoveel gewicht voorin moet?
+1
Ruben-Wind
@Fast Eddy trekker komt uit Nederland ja, stond vlakbij en paste eigenlijk precies. Gewichten hangen er nog aan sinds de aanschaf maar kunnen er ook rustig af ja.
fan van trekkers
Je vult die wagen zeker niet meer met de klep of wel?
Ruben-Wind
@fan van trekkers nee tijdelijk niet nee
+1
arjanvw
Bloed kruipt waar het niet gaan kan! Haha! Nu toch een groene op het erf!👍
Ruben-Wind
@arjanvw Haha ja maakte mij weinig uit wat voor trekker er als vervanger van de 644 kwam. Ben de dag ervoor nog achter een 685xl aan geweest, zelfde geld maar een Engelse en appart schakelen maar ook een lul van een verkoper. Toen kwam ik deze tegen op marktplaats vlakbij jou in de buurt gelijk wezen kijken en de boel rond gemaakt.
arjanvw
@Ruben-Wind zo'n engelse Case moet je idd niet hebben. Waar komt deze weg?
Ruben-Wind
@arjanvw nee klopt, hij komt uit beerta bij die schapenboer weg.
arjanvw
@Ruben-Wind zag daar laatst een JD staan idd. 308 verder een nette trekker? Was je ook nog op zoek naar een grote trekker omdat je laatst een NH op demo had?
Ruben-Wind
@arjanvw die NH loopt zowel op het bedrijf van Mn ook in NL als hierzo. Delen hem gewoon net als de slootsmid tank, maaierij en balenpers. Kan eigenlijk het meeste werk wel af met de JD 6510 die bij de overname in zat verder. Voorlopig nog geen plannen voor andere machines, genoeg anders wat eerst.
arjanvw
@Ruben-Wind groot gelijk! Je kan je geld wel kwijt raken in het ijzer.. Mooi dat je machines kunt delen/lenen , vooral als je het bedrijf nog op moet bouwen. Zit je trouwens ver van de oude boerderij af van mijn ex buurman. Die zat in Wiesmoor. (Of zoiets)
+1
Ruben-Wind
@arjanvw Klopt, beter geld in koeien steken daar wordt het tenslotte ook mee verdiend. Maar machines er een beetje bij als hobby is ook mooi vind ik.

Wiesmoor is nog wel een flink stuk van hier, ik zit onder Leer ten hoogte van Nieuw Beerta ongeveer.
+1
arjanvw
@Ruben-Wind mooiste is dat alles een beetje in balans is. De loonwerker overal voor laten komen kost ook geld en blijft terug komen.

Dan ben je bijna mijn buurman! Haha!
+1
Ruben-Wind
@arjanvw klopt ja, probeer ook zoveel mogelijk wel zelf te doen maar als het inkuilen gaat de komende jaren al niet lukken kwa personeel. Hebben 16 uur per week hulp en verder doe ik het meest alleen. Maarja wat de toekomst brengt weet niemand😜

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 308 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!