Gelukkig zijn er af en toe nog eens 8 cilinders echt aan het werk te zien!Al is deze foto alweer gemaakt in 2014.Super 2000TVL, tijdens de velddag in Kirchlengern. Nadien ook deze 2000 nergens meer ge

Schlüter Super 2000 TVL

Schluterfan
Gelukkig zijn er af en toe nog eens 8 cilinders echt aan het werk te zien!

Al is deze foto alweer gemaakt in 2014.

Super 2000TVL, tijdens de velddag in Kirchlengern. Nadien ook deze 2000 nergens meer gezien, ook niet in Kirchlengern. Soms vraag ik mij af, wat verzamelaars er aan hebben hun trekkers niet te gebruiken...

Het groen is trouwens niet origineel, het is vermoedelijk een bedrijfskleur, want ik vond later via via op Internet nog foto's van een 1250 in net dezelfde kleurstelling.

Reacties

+3
a3vandiejen
Schitterende foto.
Sch1050tv
Er staat op eBay nog een 2000 te koop!!
Staat er al wel een tijdje op🤔
Schluterfan
@Sch1050tv

Bekende trekker. Dat is een voormalige Nederlandse trekker. Die liep ooit bij Bergma Drain in Terkaple, of iets dat erop trok. Een bedrijf dat drainage doet geloof ik. De Schlüter heeft al beetje overal gezeten.
Sch1050tv
@Schluterfan wat mankeerd er aan die trekker dan?!
Super duur voor een 8 cil is die nu ook weer niet🤷‍♂️
Schluterfan
@Sch1050tv

Ik weet niet hoe de trekker technisch is, maar de cabine is wel verbouwd. Kennelijk hebben de duitsers er toch wat schrik van. Dat zegt toch al wat. Ik heb hem ook al voor een lagere prijs te koop gezien, bij een andere aanbieder. Blijkbaar wil de huidige aanbieder zijn portemonee wat opvullen, want hij vraagt er wel een pakje meer voor.
+1
Sch1050tv
@Schluterfan voor twee mnd terug kostte die nog 75.000,-😉
schluterman
@Sch1050tv dat valt nog mee. Maar er zal wel iets loos mee zijn gezien de prijs
Schluterfan
@Sch1050tv

Klopt, maar daarvoor voor een veel lager bedrag, en bij een andere aanbieder.
schluterman
Bij deze trekker hebben wij nog staan babbelen Simon
Volvo--BM
Gelukkig was jij er om de foto te maken! 😁 Mooi!
Schluterfan
@Volvo--BM

Ja, en dat ik telkens lang blijf op zo'n evenement, want deze kwam pas laat in de namiddag.
Volvo--BM
@Schluterfan Hahah afzien, ik hoor het al! Toch bedankt! 😀 Compliment, voor de leuke en interessante verhalen onder je foto's!
+1
olro 61
Mooie foto, en ook wel een mooie kleurstelling van die 2000 TVL.
+3
roscho
Het lijkt me een leuke verrassing. Je hoort achter 4 m hoge mais een brommende 8-cilinder. En dan komt er zo een te voorschijn, nog wel in schutkleur!
+2
fordson
Dat zijn echt donders mooie trekkers👌🏻

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super 2000 TVL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!