Jammer, door alle toestanden tegenwoordig gaat de urenteller de komende maanden niet hard meer aantikken vrees ik..... We hebben er totaal geen zicht meer op hoe de situatie gaat evolueren. 2 Grote kl

Fendt 826

Gavrie Willemsen
Jammer, door alle toestanden tegenwoordig gaat de urenteller de komende maanden niet hard meer aantikken vrees ik..... We hebben er totaal geen zicht meer op hoe de situatie gaat evolueren. 2 Grote klanten hebben het werk tot onbepaalde tijd uitgesteld.... zul je weer zien...nadien alles tegelijk en dan krijg je niet gedaan....

Reacties

+4
Siete
Het zijn idd rare tijden.. Enige waar je je nog iets aan kunt vasthouden is dat het voor iedereen geldt. Je collega's/ concurrenten kunnen het werk nu niet af nemen, en zullen na de tijd ook met de inhaal slag zitten..
+3
Saeghershof
Veel sterkte in deze rare tijden aan iedereen.
+2
Mdbm
Bij ons ligt alles volledig stil. Wij kunnen ons niet aan de richtlijn van 1,5 meter houden dus hebben moeten sluiten.
Laten we hopen dat alles binnenkort tegelijk komt. Als alles binnen 2 maand maar voorzichtig terug in gang komt verdien ik ook niet genoeg om die put van nu te dichten.

Ook veel sterkte aan de bedrijven die het misschien lastig gaan krijgen.
Gavrie Willemsen
@Mdbm dank om ons een hart onder de riem te steken 😉👌🏻

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 826 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!