Hier zie je Maatschap Beulink (Velswijk) × met een John Deere 3650.. Foto is geplaatst door joozt op 22-03-2020 om 00:01:51, met 17 reacties.

John Deere 3650

2.256 foto's van @joozt

joozt
Hier zie je Maatschap Beulink (Velswijk) × met een John Deere 3650.

Reacties

Hebben ze die ok nog dacht dat je inruilde op die 30 serie
+1
joozt
@johndeere6910forever nee hij is er nog!
johndeere 3650
Jammer dat dat spatbord zo in elkaar zit
joozt
@johndeere 3650 hij heeft wel wat meer schoonheidsfoutjes, wordt tijd om hem een keer strak te maken!
jehan
Daar waar die trekker staat heb je dat bewerkt met die machine ? zo ja heb je daar fotos van
joozt
@jehan nee dat is gewoon onderzaai in mais! Betreft een snijmaisperceel van de perceel wat er deze winter bijgekocht is.
jehan
@joozt oh jammer was benieuwd hoe die machine het in die onderzaai deed
joozt
@jehan een schijveneg om onder te zaaien? Dan blijft er niet veel mais over toch?
jehan
@joozt haha nee het kapot maken van die onderzaai
joozt
@jehan ah zo! We gebruiken hem wel veel om nazaai kapot te maken, deze 1,5 bunder was de enige onderzaai die we ermee vernietigd hebben. Ik wil morgen wel even een foto voor je maken van het resultaat. Nadeel van onderzaai is dat je meer sporen in het land hebt en dus met schijveneggen wat minder hard kunt rijden.
jehan
@joozt oke ben benieuwd we gaan aan de gang met een lemken rubin 10 ..kijken of het nagewas in een keer goed kapot gaat ..sommige percelen staat nogal wat op..paar percelen zijn al geklepeld ..
joozt
@jehan ja er staat op veel plekken een behoorlijk pak door de zachte winter. Laatst van jouw broer gehoord dat zelfs bij de meest intensieve bewerking nog wel de helft van het vanggewas weer terug kan komen! Alleen als je er na de schijveneg snel met de bemester door kunt en daarna ploegen blijf je het hopelijk wel voor!
jehan
@joozt oh die ken je dus ook al mn broer hahaha..als het nagewas de kop weer opsteekt na een bewerking hoef je als de mais er opstaat mooi niet weer wat te zaaien
joozt
@jehan haha ja die kom ik af en toe wel een tegen, je neef zie ik vaker!

Ja precies, dat is dan wel een voordeel, maar dat zal na ploegen vast niet makkelijk gebeuren!
jehan
@joozt ik zit er over te denken om niet te ploegen ..doe dat weleens vaker .
joozt
@jehan Dat is inderdaad ook nog een optie! Dat overwegen wij hier met het land waar gele mosterd gestaan heeft. Dat is de schijveneg zo mooi zwart geworden dat we eens willen proberen daar zonder te ploegen mais in te zaaien.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3650 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!