Foto van een Same Titan 160 met Ipsam mesttank van een plaatselijke veehouder. Foto gemaakt in 2004, één van m'n meest favoriete foto's.

Same Titan 160

Foto van een Same Titan 160 met Ipsam mesttank van een plaatselijke veehouder. Foto gemaakt in 2004, één van m'n meest favoriete foto's.

Reacties

+1
stijn-de-bock
👍👌🚜
+4
jehan
Pas maar op zometeen hebben de same boys hier op tractorfan die trekker ergens in de schuur gezet
+2
wim-same
@jehan Ha ha, kan nu niet. de grens is gesloten. Zelfs met zo'n mooie SAME kom je de grens niet over.
+2
eicher4048driver
@wim-same Grenswacht doet niet moeilijk bij trekkers hoor, Moet met regelmaat door Nederland naar percelen of naar de dealer net over de grens. Met de trekker hebben ze me nog niet tegengehouden.
jehan
@eicher4048driver staan er dan niet overal afzettingen ?
+1
eicher4048driver
@jehan Nee gewoon vaste controleposten nu bij de drukke plaatsen en steekcontroles bij overige, minder drukke plaatsen. Scheelt hier in België wel enorm hoe rustig is op de weg. Mij hoor je niet klagen 😉
+3
Martinsame
Prachtige foto
+3
yoohan
Mooie Same hoor. Die mag best naar zuid-holland komen haha
a3vandiejen
Schitterende combi en Same natuurlijk.
+2
langeslagdiesel
Er hangt een best vat achter. Ken ie lekker ronken.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Titan 160 en hebben de trefwoorden mesttank en Ipsam geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!