Foto van een echte strijder :D. Geplaatst door Valtrapowerr op 23-03-2020 om 16:25:46, met 9 reacties.

Tobroco Bemester

Foto van een echte strijder 😃

Reacties

johndeere6230
Flinke tank ook 😜
+1
Fendt926Driver
@johndeere6230 moest ook al goed kijken
Maar zit inderdaad nog een tank tussen
+2
Piet1960
Gesloten tot op de grond.
Valtrapowerr
@Piet1960 vond het wel mooi gevonden 😂👍🏻
Piet1960
@Valtrapowerr Met een paar rubber matten is het wat strakker, maar of 't goedgekeurd wordt? Was naar 't hoge kruispunt zeker?
Valtrapowerr
@Piet1960 Geen idee, er wordt momenteel niet druk gecontroleerd denk ik en deze man zal gezien de combinatie geen barre hoeveelheden mest uitrijden dus dat scheelt ook pak kans. Ja klopt inderdaad
Pieter Buren
@Valtrapowerr zo'n tobroco is ook een heerlijk simpele bemester. Snap wel dat je dit doet als je niet zoveel mest hebt en toch zelf wilt doen. Wij hebben nu ook zo'n schijvenbemester maar ik vind het 3x niks vergeleken met de tobroco. Zwaarder, meer vermogen (en meer hydrauliek) nodig en een heleboel onderhoud door de vele onderdelen die ook nog eens slijten.
Valtrapowerr
@Pieter Buren inderdaad super simpel 👌🏻

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Tobroco Bemester ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!