Het voorjaar staat in de startblokken! Sinds vorige week gestaag gestart zo is de groenbemester op plaatsen waar nodig al kapot gespoten, het grasland geïnjecteerd  en vandag kunstmest gestrooid en 10 ha bladrammenas ondergefreest omdat die  niet kapotgevroren is door de extreem zachte winter. Morgen 3ha bouwland bemesten waar aardbeien komen en dan rustig begin maken met bemesten en ploegen/spitten van de percelen waarop bieten en aardappelen komen, die al bekwaam genoeg zijn.

John Deere 7430 Premium

Het voorjaar staat in de startblokken! Sinds vorige week gestaag gestart zo is de groenbemester op plaatsen waar nodig al kapot gespoten, het grasland geïnjecteerd en vandag kunstmest gestrooid en 10 ha bladrammenas ondergefreest omdat die niet kapotgevroren is door de extreem zachte winter. Morgen 3ha bouwland bemesten waar aardbeien komen en dan rustig begin maken met bemesten en ploegen/spitten van de percelen waarop bieten en aardappelen komen, die al bekwaam genoeg zijn.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 7430 Premium ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!