Foto van een Zelfbouw Mesttank aan allebeide kanten van de heffing een ketting met veer gemaakt zo is er net wat meer bar nodig om de bemester de grond in te laten gaan 50 bar zou eigenlijk al genoeg

Zelfbouw Mesttank

remco rooks
Foto van een Zelfbouw Mesttank aan allebeide kanten van de heffing een ketting met veer gemaakt zo is er net wat meer bar nodig om de bemester de grond in te laten gaan 50 bar zou eigenlijk al genoeg zijn maar ivm met volgorde ventiel is die 50 bar een trikkie getal met de klep die 50 tot 60 bar nodig heeft om los te gaan dus met 2 veren opgelost.

En het loopt fantastich er over heen met verlengde dissel en nieuwe besturing 😀

Reacties

+1
schluterman
Daar kan die cummins lekker aan werken 💪💪💪
+1
remco rooks
@schluterman zekers👌🏻 staat als sierpaard in de schuur en als werkpaard int land😀
+1
schluterman
@remco rooks en zo hoort het
remco rooks
@schluterman precies 👍🏽
+1
NH-Ford
Vindingrijke oplossing.
Klep met een dubbelwerkende cilinder had ook gekund, maar dit is wel goedkoper.
remco rooks
@NH-Ford dankuwel 😃 😄 ja klopt hadden we nog aan zitten denken maar deze klep zat er net nieuw aan dus ja en nu is het voordeel dat we met een magneet klep de klep dicht kunnen doen en de bemester nog wel in de grond blijft.
+2
CaseCS130
Mooi filmpje, geeft altijd voldoening als je met iets werkt wat je zelf gemaakt hebt en het dan goed draait.
remco rooks
@CaseCS130 dankuwel 😃 . ja is altijd fijn dat je dan tijdje aan het proberen bouwen en prujten bunt en dat dan uiteindelijk alles zo werkt dajt zelf bedacht had 😀

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw Mesttank ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!