Nieuw tijdverdrijf. Mankeert genoeg aan om de komende weken bezig te blijven.. Foto is geplaatst door wouter3050 op 25-03-2020 om 09:17:18, met 8 reacties.

Deutz-Fahr DX 6.10

wouter3050
Nieuw tijdverdrijf. Mankeert genoeg aan om de komende weken bezig te blijven.

Reacties

+1
bob de bouwer
Wat moet er dan allemaal aan doe?
Verder wel een mooie trekker toch.
+2
wouter3050
@bob de bouwer 20 jaar buiten gestaan, cabine vooral achteraan spatborden rot, remmen defect, motor zweet bij twee koppen of ergens via stoterstangen, electra chaos. Wel een projectje dus.
Was niet bepaald op zoek naar een trekker erbij maar ben eraan blijven hangen zeg maar. Schandalig laag bieden en dan horen dat de prijs akkoord is..
+1
MRVNDT
@wouter3050 oef, zoiets te vinden is toch ook mooi. Maar geld uitgeven begint als trekker thuis is 😁. Remmen reviseren doe ik up deze moment ook an een van mijn dx.
wouter3050
@MRVNDT tips mbt de remmen welkom.. Eerst maar de hoofdremcilinder reviseren. Remolie komt er bij de zuigerstangen zo weer uit. Ontluchten is voor mij onbekend terrein.
+1
wouter3050
Hydrauliek oliekoeler na 30+ jaren losgeschroefd en schoongemaakt. Was niet overbodig...

(klik om te vergroten)

+1
Ruben-dxdeutz
Hoe is het ondertussen met deze trekker?
wouter3050
@Ruben-dxdeutz electra is klaar, motor is weer in orde(alleen veel vuil en dichtgeslibde koelribben) lekkende hulpcilinders zijn weer dicht, hoofdremcilinders ook, rest nog de remklauwen en de roest op de spatborden achter. En de groepenpook gaat erg zwaar, alleen de beweging links-rechts. Denk dat de schakeldeksel er maar af moet een keer.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr DX 6.10 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!