vandaag nog paar wagentjes mest gedaan heerlijk met het zonnetje👌🏻. Geplaatst door fordson op 25-03-2020 om 18:19:18, met 11 reacties.

Fordson Super Dexta

Vandaag nog paar wagentjes mest gedaan heerlijk met het zonnetje👌🏻

Reacties

+3
a3vandiejen
Prachtige foto.
+2
Volvo--BM
Mooi hobbyen zo! Lekker prutsen met de achterlader 😄
fordson
@Volvo--BM ja dat zeg je goed schiet niet op maar je bent wel gered
+1
Volvo--BM
@fordson Ik vind het altijd wel genieten. Lekker rustig aan, beetje prutsen met het materieel. En het gaat ook steeds soepeler en sneller als je een tijdje bezig bent. Met de schep ben je nog veel langer bezig... 😅
+1
fordson
@Volvo--BM HAha dat klopt beter dan de vork het is wel genieten met het oude spul👌🏻
+3
@fordson beter dat dan met de hand te laden .ik heb een die nog handmatig kipt daar kun je soms onnozel aan trekken voor de bak te laten kippen
Volvo--BM
@jens-vanderpoorten Ja zo eentje heb ik er ook. Dat kippen wil nog wel.. maar dat terugklappen valt nog wel is tegen... maar een touw aangemaakt zodat ik hem vanaf de trekker terug kan klappen.
+1
fordson
@Volvo--BM dat was met deze ook zo heb heb gewoon zelf hydraulisch gemaakt met een eigen snelwissel na vork en bak
+1
jaap-van-de-velde
Mooie trekkers in de juiste kleur
fordson
@jaap-van-de-velde dankje ben er ook zeer wijs mee

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Super Dexta ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!