Bolinder BM 350BM Volvo T600Bolinder BM 470. Foto is geplaatst door RVM op 28-03-2020 om 18:02:41, met 9 reacties.

Volvo BM Meerdere

660 foto's van @RVM

RVM
Bolinder BM 350
BM Volvo T600
Bolinder BM 470

Reacties

+1
stijn-de-bock
Machtige collectie
+1
Gerrit GBo
Mooi rijtje!
+1
Volvo--BM
Super gave en strakke verzameling!
+1
RPCounty
Vooral die 600....iconische trekkers👍👍
RVM
@RPCounty 600 heb ik deze week gekocht. Ik ken de trekker al 30 jaar. De 350 hebben we 29 jaar, de 470 17 jaar.
RPCounty
@RVM ik ben altijd n liefhebber van n 600 geweest. Vraag me niet waarom. Ik ben een echte ford man maar ik heb iets met die dingen. Zal wel uit mn jeugd komen denk ik. Toen liepen die dingen hier heel veel. Ik ben dan ook niet merkziek dat alleen een Ford deugt😆😂. Gewoon heel mooi om te zien.de 350 vindt ik daar in tegen een 13 in n dozijn trekker. Dat zal me wel niet in dank afgenomen worden hier. Maar daar breek je je benen over op elke show. Een 600 is gewoon n stuk unieker in mijn beleving. Maar das dan puur mijn insteek he. Dat is ieders eigen mening.....
+1
RVM
@RPCounty je hebt best wel een punt, maar puur voor de beleving is een 350 toch echt leuker om mee te werken, zit een mooier geluid in. Ik ben zelf ook niet kleurenblind, vind persoonlijk een 7000 een hele leuke trekker. Moet ik eens een strakke, onverprutste, tegen komen.
Gerron
Quote Reactie van @RPCounty:
de 350 vindt ik daar in tegen een 13 in n dozijn trekker.

Die trekkers zijn allemaal ouder dan jij. Waar zijn die 600 trekkers uit je jeugd gebleven?
Ik denk dat het verschil van mening er in zit dat de fans van de 350 er daadwerkelijk mee hebben gewerkt en dat jij voornamelijk reparaties doet. En dan kan ik heel goed begrijpen dat je eens wat anders wilt. Ik vind aparte trekkers/machines ook interessant maar ik ga niet snel zeggen dat zoiets beter is.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Volvo BM ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!