oude zetor voor de pakejes wikellaar.. Foto is geplaatst door farmnico op 08-06-2008 om 22:26:44, met 17 reacties.

Zetor 8520

156 foto's van @farmnico

farmnico
Oude zetor voor de pakejes wikellaar.

Reacties

Siebenga
Hier zou ik niet vrolijk van worden
MaartenMandemaker
Niet eens?
Siebenga
Wat een bende zeg maar
me
Ik zou er ook niet vrolijk van worden .. onze buurmand ahd in 2000 ook een kleine pers en kleine wikkelaar .. zit geen handel in 😄
farmnico
Nee klopt ik zat er ook niet op was een andere boer die de ijsbaan onderhoud. maar de pakjes werden ook slecht en gewikelt.
larsje
Ik, jurgenkrijt en haves hebben dit object verplaatst van Tractors Zetor Onbekend (Gras inkuilen) naar Tractors Zetor Onbekend (Balen wikkelen)
farmnico
Ik, jurgenkrijt en haves hebben dit object verplaatst van Tractors Zetor Onbekend (Balen wikkelen) naar Tractors Zetor Onbekend (Balen wikkelen)
CASE1455xl
Nee daar zou ik ookniet graag een volle dag en nacht mee zuuken te wikkele 😛
HJ_
Wij hebben ook zo 1 gehad met 4 wd.. tractorfan.nl/picture/84854/
prima trekkers hoor.. zeer taai.. het heeft alleen niet de luxe en het comfort dat fendt heeft.. maarja daar betaal je ook weer voor..
guy
Maar oud is deze toch niet hoor???? is van rond de jaren '97 ofzo
HJ_
Zoiets.. die van ons was van 96
MaartenMandemaker
Deze typen kwamen in 1991 op de markt
HJ_
Ja tot 97/98 toen kwam de nieuwe forterra serie met de nieuwe 4 cilinders en 6 cilinders
rick11441
Idd wij hebben twee van dit type gehad maar dan met 4wd, dit is een 7520 een 8520 of een 9520
john633
Ik, Valtrapowerr en DOLMAR hebben dit object verplaatst van Tractoren Zetor Onbekend (Balen wikkelen) naar Tractoren Zetor 8520 (Balen wikkelen)
rene-klinkhamer
Het is een 8520 en volgens mij is hij van 95.
we hebben er een electrisch hydrolische functie op gezet voor het bedienen van de koppeling . En luchtgeveerde grimmes stoel .en geloof maar gerust ik heb wel 24 uur mekaar mee kunnen wikkelen op 1 tankvulling
De wikkelaar is een Tawi 200 met eigen hydroliek pomp en tank
En dat het bij deze klant de pakken niet goed waren lag aanhet gras dat uitgegroeid en al bijna dood was. Wij hadden de klant hier voor gewaarschuwd dat dit zou kunnen gebeuren. Als je tusen de 15en 25000 pak perst en wikkelt dan moet je toch wel iets goed doen denk ik zo

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zetor 8520 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!