Foto van een PZ CM 215, Begint er weer op te lijken👌. Foto is geplaatst door maik-fenneman op 29-03-2020 om 21:49:00, met 8 reacties.

PZ CM 215

maik-fenneman
Foto van een PZ CM 215, Begint er weer op te lijken👌
Bassie 81
@maik-fenneman ik ben met een pz215 bezig. Laatste as is getordeerd omdat er wat heeft in gezeten. Nu alles eruit gehaald gebruikte as er tussen en opnieuw weer monteren. Weet je ook hoeveel speling er tussen de haakse tandwielen moet?
Gr. Sebastian

Reacties

+1
wim-same
@maik-fenneman Dit is ook al een oudje. Onze loonwerker heeft er in de jaren 70 één gehad.
+1
maik-fenneman
@wim-same ja klopt, dit is niks veer vergeleken de maaiers die de loonwerkers nu hebben maar voor de hobby is het een mooie breedte
+3
Kimi4ever
Heb ook veel met een 2.15 mogen maaien in begin jaren negentig.
maik-fenneman
@Kimi4ever En beviel het een beetje, heb alleen nog gemaaid met een 165 en dit jaar voor het eerst met deze maaier
+2
Kimi4ever
@maik-fenneman ja maaide zeer goed ,enige waar je rekening mee moet houden is het blokje binnen in de maaier wat er uit klapt als de 2 buitenste trommels extreem veel weerstand krijgen. (Bijvoorbeeld in de slootkant)
+1
maik-fenneman

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de PZ CM 215 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!