Nog een geluk dat we nog kunnen en mogen werken in deze mindere tijden.. Geplaatst door stijn-de-bock op 31-03-2020 om 21:12:52, met 23 reacties.

Volvo L180F

Nog een geluk dat we nog kunnen en mogen werken in deze mindere tijden.

Reacties

Fendt926Driver
Zo een 180F die kan ook nog wel een beetje verzetten..
Wat zit daar voor?
Een 4m³ bak?
stijn-de-bock
@Fendt926Driver k zou het eerlijk gezegd niet weten ,
+2
Fendt926Driver
@stijn-de-bock dan zit er weinig anders op danmorgen er weer naar toe te rijden en te vragen....🤗

Wel vanaf 1.5m afstand vragen??
Vollenbroek_Lars
@Fendt926Driver Denk dat hier wel een 5 kuubs bak aan hang. Aan de l70 op mijn werk zit een 3 kuubs bak en met een kop erop neem je gauw 3.5 kuub mee en die heeft daar geen moeite mee.
schluterman
@Vollenbroek_Lars wat voor een l70 is dat dan. Ik zelf zit op een l70h daar hangt 3 kuub aan maar dan heeft hij zijn broek vol en de olie druk staat op maximaal.
Vollenbroek_Lars
@schluterman l70f hij heeft m vlot boven de trailer. Maar met die bak goed vol hoef je niet ombenullig te gaan rijden want dan ga je er wel achteraan als je hem in de lucht hebt. Sinds er een nieuw bakmes voor zit wil die achter wel is iets loskomen met gebroken puin op scheppen. Maar voorderest kan die de bak goed hebben.
+2
Albert Peters
@stijn-de-bock beste voor iedereen gewoon werken alleen in dit wer is thuis werken ook niet alles
newholland6640
Dikke combi, hier kan toch ook zo een opzetbak op? Ben je op deze manier nu niet onnodig lang?
+1
stijn-de-bock
@newholland6640 lang?juist heel kort als trekker oplegger, kan inderdaad een opzetbak op, die staat er 3/4 van de tijd op.
wim-same
@stijn-de-bock Maar wel een enorm laadvermogen op deze manier. Hoeveel gestuurde assen heb je.
+1
stijn-de-bock
@wim-same geen enkele, toch een heel wendbare combinatie
stijn-de-bock
@wim-same 26 ton
wim-same
@stijn-de-bock Ja, laadvermogen. Dan komt eigen gewicht er nog bij denk ik.
stijn-de-bock
@wim-same 18 ton leeg,+ 26 ton =44 ton.
newholland6640
@stijn-de-bock oh wacht, is dan ook een aangepaste trailer natuurlijk
stijn-de-bock
@newholland6640 nee standaard model
stijn-de-bock
@newholland6640 in Nederland zie je dit wel weinig of niet.
+1
wim-same
@stijn-de-bock Nee, niet veel. In Nederland veel meer gestuurde assen. Dan ben je wendbaar, dat wil je niet weten. Waar ik met mijn bakwagen niet in kom, Stuurt een 3 assige gestuurde oplegger met gemak in.
+1
stijn-de-bock
@wim-same in België zijn der weer andere regels waardoor je met zo'n vijfasser niks kunt doen ,een vaste wagen max 32 ton in België en in Nederland ongeveer 50 ton dacht ik.
+1
wim-same
@stijn-de-bock Ja dat klopt Stijn. In Nederland gaat het tonnage per as. Een vaste as mag wel meer hebben dan een gestuurde as. maar zo'n combi met gestuurde assen zou in Nederland al gouw 50 ton mogen wegen.
+2
newholland6640
@stijn-de-bock in nl mag je met 5 assen gewoon 50 ton wegen
+2
wim-same
@stijn-de-bock zeker Stijn. Ik werk ook nog steeds, wel op een bouw, dus weinig contact met mensen. En ik zit toch ook weer meestal in mijn kraan. Ook ik behoor tot de risico groep, en rond om me heen zijn er toch wel veel die ook Corona hebben. Zelfs in mijn familie. Het blijft wel uitkijken, maar gelukkig kan en mag ik nog gewoon werken. Alleen ik denk dat ons trekker ritje bij jou wel even uitgesteld kan worden ha ha.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo L180F ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!