Foto van een Vervaet Hydro Trike van Loonbedrijf Broekx  (Bree, BE) samen op de foto met zijn collega die aan het ploegen was!

Vervaet Hydro Trike

senne-adamczyk
Foto van een Vervaet Hydro Trike van Loonbedrijf Broekx (Bree, BE) samen op de foto met zijn collega die aan het ploegen was!

Reacties

caseboy
Hoe zit dat met die 5e as?is dit eigenlijk een 3 wieler met een extra asje er bij voor aslast? Zie je wel meer in belgie bij die nieuwe vervaets. Of is dit gewoon zo'n echte 5 wieler met kleine banden?
senne-adamczyk
@caseboy dit is (wat ik gehoord heb) inderdaad puur om wettelijk in orde te zijn met de as last. Maar ook zou dit op de weg voor meer stabiliteit moeten zorgen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Vervaet Hydro Trike en hebben de trefwoorden ploegen , vervaet , drone , injecteren en mercedes geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!