Diepverluchten van Voetbalvelden te Merksplas (BE) New holland t5.100. Foto is geplaatst door tractortje op 01-04-2020 om 21:19:27, met 10 reacties.

t

tractortje
Diepverluchten van Voetbalvelden te Merksplas (BE) New holland t5.100

Reacties

tractortje
@SJB533 ik heb al 3 jaar niks meer gepost en vond hem precies niet in de lijst. ik denk dat ik even geupdate moet worden 😀 wat moet er nu gebeuren. Ie komt niet in de selecteerlijst voor?
SJB533
@tractortje
Onder de foto staan 3 punten, daar klik je op. Vervolgens druk je op Wijzig deze foto en wijzig je het type. Tussen de T en de 5 een spatie laten, en dan vindt TF 'm vanzelf. Afbeeldingen zijn trouwens gemaakt met de smartphone 📱, pc werkt hetzelfde, heeft een lichtelijk andere weergave

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

+1
tractortje
@SJB533 via New holland vind je hem niet maar als je T 5.100 intypt vind ie hem wel 😬 bedankt voor deze kleine hulp. Er is wel veel veranderd hier zo in lay out in die paar jaar
MANAckerdiesel
Merksplas kolonie zo te zien
tractortje
@MANAckerdiesel ja was iets speciaals was vroeger kazerne ofzoiets . Was rechtover de kerk .
MANAckerdiesel
@tractortje Geen kazerne, dit was een opvangplaats voor landlopers. (zwervers, daklozen, ...)
tractortje
@MANAckerdiesel wist ik niet. Wel mooie plaatje zo met da gebouw op de achtergrond terwijl ik aan prikken was.
MANAckerdiesel
@tractortje Zeker een mooie foto!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 5.100 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!