Foto van een Massey Ferguson 575 aan het eggen in de klei 😷. Foto is geplaatst door noordhof op 01-04-2020 om 22:54:26, met 8 reacties.

Massey Ferguson 575

noordhof
Foto van een Massey Ferguson 575 aan het eggen in de klei 😷

Reacties

wim-same
Daar is hij voor gemaakt. lekker laten werken in de klei. Mooie foto
+1
Michiel 6280
Krijgen jullie het een beetje fijn? Wij hebben de bieten 2keer gerotord aan 2km/h en morgen zaaien.
+1
noordhof
@Michiel 6280 😁, hier met de Albert eg kruisgewijs in 3 de , dan beetje laten opdrogen en (als de brokken nog net breken en uit elkaar vallen , ) dan de tanden achteruit gezet en de ketting eg achter de Albert eg en volle gas erover eerst in 1ste hoog en daarna in de andere richting in 2 de hoog . De brokken breken dan door de snelheid .
+1
Michiel 6280
@noordhof vader wilt het hier nog niet proberen met de Albert eg , omdat we teveel brokken zouden boven halen. Maar moet zeggen het ligt nu wel mooi fijn na 2keer gerotord te hebben.
+1
noordhof
@Michiel 6280 Vader heeft gelijk 😉,t’is allemaal gelijk als het maar vast, fijn en effen is ! Gr
+2
tombo
Mooie foto
+1
noordhof
filmpje

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 575 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!