Vorig jaar in Canada terug geweest naar stage adres, blijft een mooi land😀. Foto is geplaatst door jelte-jetse-leijenaar op 02-04-2020 om 21:44:08, met 8 reacties.

Case IH Puma 130 CVX

Vorig jaar in Canada terug geweest naar stage adres, blijft een mooi land😀

Reacties

wim-same
Mooi wel, maar het is er zo koud.
+1
@wim-same haha klopt ik was er nu voor de 4e keer, was er nog nooit in de winter geweest. Maar het kan er indd koud zijn
John k
@jelte-jetse-leijenaar waar zat je in Canada?
@John k ik zat by wesseling aan de curries road in woodstock, volgens my heb toen met jouw gesproken toen ik by tino en Paul was. Toen werd net hun nieuwe carrousel in gebruik genomen
@John k maar je werkt nu ergens anders toch?
+1
John k
@jelte-jetse-leijenaar Ja, een paar km van IJsseldijk af, op een boerderij die Nagelhout erbij heeft gekocht. ( ook een Nederlandse boer)
Mijn eigen plek verhuur ik. ( gedeelte van de schuur gebruik ik nog als opslag en daar laad ik ook nog altijd containers)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Puma 130 CVX ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!