Foto van een Valtra T202 Direct bezig met zomer tarwe zaaien in mooie omstandigheden.. Foto is geplaatst door RKNIJBR op 04-04-2020 om 20:32:05, met 13 reacties.

Valtra T202 Direct

570 foto's van @RKNIJBR

RKNIJBR
Foto van een Valtra T202 Direct bezig met zomer tarwe zaaien in mooie omstandigheden.

Reacties

+1
schluterman
Bijzonder mooie omstandigheden
RKNIJBR
@schluterman ja bijzonder hoe snel het gedroogd heeft!!
+1
Ritchie
Is dit direct na het ploegen of? Kreeg je het nog een beetje fijn?
RKNIJBR
@Ritchie ja dit stuk is zo gelukt andere perceel eerst extra met koppeg overheen geweest.
Ritchie
@RKNIJBR

Oké, ja je moet wel idd. als je een dag wacht ben je al te laat. En toch is het nog behoorlijk nat onderin, dat droogt ook niet meer met zo'n korst.
RKNIJBR
@Ritchie Klopt het geploegde was droger dan waar je al met koppeg over heen was geweest dan plakt dat gelijk weer zo aan de banden die klei
+1
valmet6400power
Wij kopeg-zaaien met een trekker met de helft van de pks 🤭
RKNIJBR
@valmet6400power haha ja soms is het niet anders normaal staat de n 143 er voor maar die was ploegen daarna is dit de volgende optie 😉
valmet6400power
@RKNIJBR
Was ook meer gekkigheid hoor, in zo’n droog voorjaar zie je het verschil toch niet. Qua gewicht scheelt een 143 en een 202 misschien niet eens zoveel?
+1
RKNIJBR
@valmet6400power inderdaad zal mischien keer 1000 kilo verschil in zitten maar de N heb je nog weer gewichtje in hangen dus kom je aardig dicht bij.
+1
henkie91
Poahhhh
Juri-johndeere
Mooi zo toch? Met die trekker

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra T202 Direct ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!