Foto van een Onbekend Onbekend. Geplaatst door jehan op 08-04-2020 om 20:13:43, met 28 reacties.

Onbekend Onbekend

Foto van een Onbekend Onbekend

Reacties

+1
jehan
Nog liefhebbers voor stukken touw ???????????????????
+2
wim-same
@jehan Gewoon de klant de uren van het schoonmaken laten betalen, Dit komt ook alleen maar bij klanten die zelf geen mest strooien. Bij een klant van mij ben ik in het verleden wel eens gestopt, en ben weg gegaan. De rest van deze paardenmest met touw en plastic is toen naar de verbranding gegaan. De compostering wilde het ook niet hebben.
wotan2
Op de landbouwschool destijds zei er eentje: een keer met de brander erlangs en hij is weer zuiver 😄
+3
jehan
@wotan2 wij halen het eraf met een koeienbekap mes ..gaat als een speer
+3
wotan2
@jehan is een rot karweitje, ik baal altijd al als ik in mijn strooier 1 touwtje vindt; stalmest moet zuiver zijn anders heb je gewoon troep verspreid.
+8
jehan
@wotan2 ja hier vroeger thuis ook altijd touwtje bij de knoop doorsnijden ..en dan bewaren voor buurman die maakte er koe touwen van
jammermaarhelaas
@jehan

Precies.
+1
JohnDeere5085
@jehan doen wij ook nog steeds hebben er nu ook wel paar honderd hangen, zeker in lammerentijd gebruik je veel touwtjes om hekken vast te maken en bij geboortes beter grip te kunnen krijgen.
+1
wim-same
@JohnDeere5085 Touwen en plastic hoort sowieso niet in mest, net als netten van ronde balen. Dat is ook van die rotzooi.
+1
guus hiddink
@jehan ik deed het vroeger met de gas en zuurstof set gaat ook als een speer!
jehan
@guus hiddink heja das ook een idee
guus hiddink
@jehan uutkieken alleen dat de mestwagen niet in rook op gaat 😂😂😂
+2
jehan
@guus hiddink ach dan heb je hem wel brandschoon
wim-same
@jehan Ja letterlijk "brandschoon".
+1
guus hiddink
@jehan krijg je nog eens wat nieuws
jehan
@guus hiddink ben jij ook in breedenbroek an de gang geweest
+1
guus hiddink
@jehan ik heb alleen de bakkenwagen daar opgehaald vandaag .Ze hebben er een klein beetje opgeruimd in opdracht vd aannemer.
Fast Eddy
Niet best.
langeslagdiesel
Kom dit ook wel in deze hoeveelheden in drijfmest tegen!
+1
jammermaarhelaas
@langeslagdiesel

Ik gelukkig niet, maar dan ben je er wel mooi klaar (druk) mee? Speciale voorsnijder/voorfilter?

Ik vraag me vooral af wat voor boeren zoiets laten gebeuren...? Gooien zeker hele balen in een strohok, en dan moet de loonwerker het maar uitzoeken...
+3
huub
Wel ideaal, zo'n systeem op de strooier om het mee op te rollen.
Vroem Vroem
Als het allemaal aan de strooier bleef hangen dan kun je het nog in de vuilbak gooien. Maar die rotzooi die niet vergaat wil je toch niet op je land hebben liggen?!
+3
velsje
Dr kan altijd wel een keertje iets bij in komen. Maar sommige(meestal de zelfde) maken er altijd een potje van 😞
+4
wim-same
@velsje Ja dat klopt. Ook bij mij zelf heb ik bij uitzondering wel eens een touwtje in het rondsel gehad. Maar trek de touwen uit de balen, en haal ALLE net binding van de ronde balen weg. Maar ook voor de loonwerkers, Als er een kapotte baal opnieuw geperst moet worden, Haal eerst alle touwen eruit. en met wikkelen, ruim alle stukjes folie op.
+1
Pieter Buren
Moet je nagaan wat er ook nog op het land gekomen is... Dat komt ook weer in de maaier, schudder en een deel weer in het pak
deerejohn
Mini slijper
+3
jehan
Zag tot mn grote verbazing vanmorgen dat de walsen weer touw en plastic vrij waren ..zoontje van de baas er alles uit geprutst ..toch wel weer makkelijk als ze niet naar school kunnen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Onbekend ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!