Foto van een Renault 95-12 TX met Holaras kuilverdeler klaar voor het vastrijden/hakselen Snelle Lente Rogge

Renault 95-12

Foto van een Renault 95-12 TX met Holaras kuilverdeler klaar voor het vastrijden/hakselen Snelle Lente Rogge

Reacties

+2
stijn-de-bock
Mooie Renault
+1
yoohan
Mooi hoor
+1
Fendt926Driver
Moet je bij die trekkers ook nog per vracht de aftakas hendel weer vrij leggen?
Vroeger met een 145-14 2 uur vast gereden en steeds moest ik van de eigenaar de keuze weer op 0 zetten en de hendel voorover.
Anders kon die het op het druklager niet hebben zeiden ze
+1
Simon3120
@Fendt926Driver Klopt inderdaad, gaat opzich niet direct kapot, maar het druklager onbelast als hij niet gebruikt wordt vind hij fijner😉 PTO schakelt wel makkelijk en toegankelijk in op 540/1000 dus dat is wel te doen. 145-14 is helemaal mooi gerei👌
Baltus_steyr
@Fendt926Driver bij de mechanische steyr van ons zet ik ook altijd in de vrij. De elektronische gestuurde aftakas van die andere steyr die laat ik vaak wel in de groep staan!
+1
worteljcb
Mooi werk, dikke trekker op de kuil👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 95-12 en hebben de trefwoorden hakselen en kuil vastrijden geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!