Hier zie je Jansen (Wijhe) × met een Fendt 412.In Warnsveld aan de Bieshorstlaan.. Foto is geplaatst door dickt op 10-04-2020 om 18:02:55, met 9 reacties.

Fendt 412

dickt
Hier zie je Jansen (Wijhe) × met een Fendt 412.
In Warnsveld aan de Bieshorstlaan.

Reacties

jasper-santing0
Wat zit er in dat vat
+2
Gielfendtpower
@jasper-santing0 Hier zit een em bacterie in, dit is effectieve micro-organisme. Deze zorgen voor een beter bodemleven.
bijdeoorsprong.nl/
jasper-santing0
@Gielfendtpower duidelijk👍👍👍 is dit voor een akkerbouwer of op eigen land? Of een veehouder?
+1
Valtraboerties
@jasper-santing0
Wij hebben het vorig jaar ook met deze combinatie gedaan, de combinatie van oppervlakkig frezen en de bacteriën toevoegen in combinatie met goed uit laten drogen zorgt voor oppervlakte fermentatie van het oude gewas en een mooi zaaibed zonder gebruik van gif.
+1
Gielfendtpower
@jasper-santing0 waar dit voor is weet ik niet, maar zou voor allebei kunnen. Wij hebben meerdere machines uitgevoerd met een benevelinginstallatie. Dit wordt voornamelijk bij veehouders gebruikt. Maar het is echt nog een nieuw iets. Dus iedereen is een beetje afwachtend over de resultaten. In duitsland wordt dit al wel mee toegepast
+1
Valtraboerties
@jasper-santing0

Dit is trouwens voor een veehouder, komt triticale in
jasper-santing0
@Valtraboerties Duidelijk, nog nooit eerder gezien. Helemaal niet bij veehouders.
+1
Valtraboerties
@jasper-santing0 inmiddels een groepje boeren vooral in Overijssel, via dit bedrijf iig, die het toepassen en proberen daar onderzoeken aan te hangen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 412 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!