Foto van een New Holland LM 435 A, gister binnen gekregen. De nieuwe machine waar we hopelijk de komende jaren gaan voeren.

New Holland LM 435 A

Foto van een New Holland LM 435 A, gister binnen gekregen. De nieuwe machine waar we hopelijk de komende jaren gaan voeren.

Smakelijke voeraardappelen

Nu een voordelige zetmeelaanvulling Levering per vrachtwagencombinatie

Advertentie
Bezoek website

Reacties

T60401
Mooi schat dat de kuilvoersnijder het als eerste begeeft. Heeft zo te zien aan de tanden zijn uurtjes al wel gemaakt.
Ruben-Wind
@T60401 ik heb een reserve staan, deze heeft ook al eens een nieuw raam gekregen dus kan nog best ff.
T60401
@Ruben-Wind Toen bij mij de rollen die door het c profiel lopen van de as af liep heb ik maar een nieuwe gekocht. Voor de rest een keer nieuwe kabels en iedere winter wel 1 tand en af en toe een mes waar een oor af scheurt. Dat laatste is gelukkig met het lasapparaat op te lossen.
Ruben-Wind
@T60401 ik weet niet hoelang deze het gaat volhouden, de andere is beter zo snel deze stuk gaat komt die er aan.
johndeere6230
Netjes! Keer een grote happer ervoor?
Ruben-Wind
@johndeere6230 zolang we met een weelink systeem werken niet.
johndeere6230
@Ruben-Wind

Hoezo niet dan? Kun je niet goed neerzetten?
Ruben-Wind
@johndeere6230 nee dat denk ik niet. En dan zijn de blokken ook lager denk ik.
johndeere6230
@Ruben-Wind

Lager wel ja, goed neerzetten valt nog niet tegen vind ik, wellicht met een afschuiver dat het beter gaat. Maar snap dat met een blokkensnijder het beter gaat, alleen veel / meer onderhoud
+1
Ruben-Wind
@johndeere6230 klopt ja, als de pakketten lager zijn moet ik weer vaker voeren en ik vind het wel juist mooi gaan zo. Maar moet zeggen dat ik nog maar 5 maand ervaring heb met kuilvoersnijders dus we gaan het meemaken😜
arjanvw
Heeft deze al veel uren? Heb je een NH dealer in de buurt of ga je daarvoor naar NL?
Ruben-Wind
@arjanvw zit tegen de 8000 aan, maar was daarom ook behoorlijk goedkoper als een 100 pk trekker met voorlader en de zelfde urenstand. Alle machines komen tot nu toe bij kort weg, Mn oom is daar vertegenwoordiger.
arjanvw
@Ruben-Wind Je moet er gewoon geluk mee hebben. Scheelt dat je oom verkoper is dan weet hij wel een beetje hoe zo'n machine gebruikt is. ( bij vaste klanten) Ook nog naar een shovel gekeken?
+1
Ruben-Wind
@arjanvw klopt, komt bij een bekende weg en onderhoudt heeft kort ook altijd gedaan. Wel naar gekeken op internet maar niks interessants gevonden. Een wg18 is ook te groot vind ik voor hier. En aangezien Mn andere oom in Nederland de zelfde heeft en die goed beviel hier maar voor gegaan.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland LM 435 A ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!