Foto van een Deutz-Fahr Agrotron TTV  Bouwlandbemesten. Vorige keer dat ik hier reed zat ik vast. Nu prima te rijden.

Deutz-Fahr Agrotron TTV

marceldeutz
Foto van een Deutz-Fahr Agrotron TTV Bouwlandbemesten. Vorige keer dat ik hier reed zat ik vast. Nu prima te rijden.

Reacties

Fendt926Driver
Woeste combi zo.
Wij krabben het er 7 a 10 cm diep in.
Hoe diep doe jij nu?
marceldeutz
@Fendt926Driver Toch wel 15cm en soms iets meer of minder omdat de rol de diepte regelt.
Maximaal 7km/per kan de combinatie trekken.
+1
bikkertie
@marceldeutz waarom zo diep eigenlijk?
marceldeutz
@bikkertie Als ik dan op 25cm ga ploegen dan zit de mest in de bovenste 10cm grond en daar zitten altijd de meeste maiswortels. Op deze diepte legt deze combinatie de grond heel mooi vlak weg en dat ploegt ook erg mooi. Probeer met zo min mogelijke bewerkingen het goed te doen.
Pieter Buren
@marceldeutz Ik vind het wel grappig dat jij de mest weer naar boven werkt met de ploeg, terwijl @TerraJohnDeerefan de mest diep in de grond doet, zodat de kopeg het niet meer vermengt. 2 tegenovergestelde dingen met eigenlijk hetzelfde doel, een goede maisopbrengst.
+1
marceldeutz
@Pieter Buren Een kopeg doet meestal niet dieper dan 5,6 cm dus dat begrijp ik wel dat ie de mest daarmee niet raakt. We ploegen hier met vorenpakker en kruimelrol zodat het in 1 keer klaar ligt om te zaaien.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron TTV ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!