Ik passeerde vandaag mijn ouderlijk huis en zag deze mooie Case International 1455 Xl. Een youngtimer in actie... Prachtig om te horen en zien. Deze trekker is van een boer uit de buurt en wordt nog s

Case International 1455 XL

Mdbm
Ik passeerde vandaag mijn ouderlijk huis en zag deze mooie Case International 1455 Xl. Een youngtimer in actie... Prachtig om te horen en zien. Deze trekker is van een boer uit de buurt en wordt nog steeds gebruikt als hoofdtrekker. Hier zie je een van de dochters aan het werk.

Reacties

+6
1046
Zoals ze horen te zijn👍🏻👍🏻
+5
stijn-de-bock
Prachtig gewoon
+4
a3vandiejen
Schitterend.
+1
mf 6150
Prachtig trio😂😉
+2
Krispax
Hij of zij is niet alleen, zag er gister ook nog ene ploegen. Dacht nog was mooie foto geweest voor TF.
+1
collin ihfan
Mooi exemplaar
schluterman
Mooi origineel beestje
Mdbm
@schluterman Zo is het. Hij staat nog echt proper in de lak, mooi origineel interieur. Ik dacht dat hij rond de 7000 uren had, maar misschien weet @Glenn IH dat beter.
Glenn IH
@Mdbm ja zo iets ongeveer

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 1455 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!