Een Amerikaan, een Engelsman en een Duitser. (1256, 695xl en 1455xl) Normaal had de 1256 ondertussen ook al gespoten geweest, maar door de Corona-crisis ben ik hem gaan terug halen toen het bedrijf mo

International Meerdere

Mdbm
Een Amerikaan, een Engelsman en een Duitser. (1256, 695xl en 1455xl) Normaal had de 1256 ondertussen ook al gespoten geweest, maar door de Corona-crisis ben ik hem gaan terug halen toen het bedrijf moest sluiten.

Reacties

+3
a3vandiejen
Prachtig rijtje.
+1
stijn-de-bock
Dan mag de Amerikaanse nog even in zijn originele staat blijven 👌👌👌👌
+3
Mdbm
@stijn-de-bock 😀😀 Als het van jou afhangt hoeft hij nooit meer terug naar de spuiter!
+1
Zo een trekker kan dat ook goed hebben.
+1
105ls78
Poe zeer mooi rijtje 👌
erik9831
Moest je hem terug halen dan? Of wou je hem gewoon terug bij jou hebben?
+1
Mdbm
@erik9831 Ik had geen idee hoe lang dat bedrijf en wij moesten sluiten. Eerst dacht ik veel tijd te hebben om er wat mee bezig te zijn, maar in werkelijkheid heb ik er niets aan gedaan. Druk genoeg gehad hier.
+1
erik9831
@Mdbm uiteindelijk, ze hadden er in die 4-5 weken tot nu toe, nog niks aan kunnen doen. Nu heb je er nog wat plezier aan, gewoon om hem te zien en eventueel nog iets aan te doen. Zal uiteindelijk wel in orde komen allemaal.
+2
Mdbm
@erik9831 Ja hoor, komt allemaal wel in orde. Daarom wou ik de trekker ook thuis hebben. Dan kon ik er af en toe eens naar kijken en een ritje maken hier op het erf en de in de (doodlopende) straat.

Ik had tegen het carrosserie-bedrijf ook gezegd dat er geen haast bij zat. De bedoeling was dat hij volledig klaar ging zijn tegen de rondrit in Rotselaar, maar die gaat toch niet door. In Berlaar is er in september nog een rondrit en dat is nu het nieuwe doel.
+1
erik9831
@Mdbm dan hadden we elkaar dan ontmoet, als je in Rotselaar had meegedaan.
+1
Mdbm
@erik9831 Waarschijnlijk hebben we elkaar al gezien zonder het van elkaar te weten. Bijvoorbeeld op de kerstrun in Werchter of het IH treffen in Zoutleeuw.

Als jij met een energic komt had ik zeker geweten dat jij het was. Ik denk niet dat er 2 van die trekkers zouden meegereden hebben. Anders zijn mijn IH’s ook wel herkenbaar.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van International ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!