Fendt favorit 514c met 21500 hr. Afgelopen jaar cabine tot het laatste boutje uit elkaar geweest en gespoten  en velgen gepoedercoat. Toch wel bijzonder zo’n trekker die in 1997 nieuw in bedrijf is

Fendt 514 C

fendt815
Fendt favorit 514c met 21500 hr. Afgelopen jaar cabine tot het laatste boutje uit elkaar geweest en gespoten en velgen gepoedercoat. Toch wel bijzonder zo’n trekker die in 1997 nieuw in bedrijf is gesteld!

Reacties

RobVolvo
Prachtig mooie trekker! Kunt er niet aan af zien dat ie die uren gedraaid heeft zo vanaf de foto.. Rest van het plaatwerk nog hard en strak?
+2
fendt815
@RobVolvo Merci Rob! Ja in en buiten de cabine was het plaatwerk op meerdere plekken doorgerot. Dit is allemaal weer in originele staat hersteld.
RobVolvo
@fendt815 Super! Technisch nog beetje oké? Dan heb je nog voor jaren een trekker! 👍
+1
fendt815
@RobVolvo Motor is een paar jaar terug volledig gereviseerd. Bak is nog goed. Alleen de aftakasstomp was helemaal versleten. Deksel boven de achteras eraf en van achter stomp eruit, nu zit er eentje in met een van buitenaf verwisselbare stomp! Al met al klaar voor nog heel wat jaren genieten haha

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 514 C ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!