Foto van een Landini 10000S home made gewichten frame. Foto is geplaatst door hookwood op 14-04-2020 om 09:27:55, met 3 reacties.

Landini 10000S

hookwood
Foto van een Landini 10000S home made gewichten frame

Reacties

Fendt926Driver
Dit verduidelijkt al veel.
Maar waarom alleen de middelste borgen?
Of borg je de buitensten weer aan de middelste?
+4
hookwood
@Fendt926Driver ik heb ze twee aan twee aan elkaar zitten en dan twee draadeinden er door zowel onder de trekker als vooraan om ze bij elkaar te houden. Er zitten geen nokken aan deze gewichten waarmee ze achter de rand haken.

Ik had deze gewichten bij de trekker gekregen. De Fendt dealer waar ik hem gekocht heb had die al jaren liggen. Hij wist niet hoe ze bevestigd moesten worden. Ik ook niet maar dankzij een tip hier op Tractorfan werd ik gewezen op de site Trattore.it waar ik een tekening vond van dat gewichten frame. En toen dus zelf eentje gefabriceerd op basis van die tekening.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landini 10000S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!