Foto van een John Deere 6600 waar ik ooit nog mee gereden heb, foto van 20 jaar geleden. Waar deze foto genomen is is het nu natuurgebied. Grondgebied prosper polder. Al de huizen ,boerderijen op de a

John Deere 6600

stijn-de-bock
Foto van een John Deere 6600 waar ik ooit nog mee gereden heb, foto van 20 jaar geleden. Waar deze foto genomen is is het nu natuurgebied. Grondgebied prosper polder. Al de huizen ,boerderijen op de achtergrond zijn afgebroken om plaats te maken voor de natuur.

Reacties

+1
Mooie trekker
stijn-de-bock
@johndeere6910forever toen nog wel,nu is deze rijp voor de sloop,heeft een zwaar leven gehad en ook al meer dan 15000 uren en 2 ongelukken gehad op de weg waar hij ook al niet van opknapte.
+2
jeet
@stijn-de-bock ze zijn glad van de kop af met die (natuur) rotzooi en ongedierte kweken
@stijn-de-bock oke dat is wel jammer ze hebben hem nog wel dan?
+1
stijn-de-bock
@johndeere6910forever ja,is nog steeds in gebruik maar het beste is er af.
+2
rommert14
Hier ook een kavel van 70 ha gehuurd land waarvan 35 ha natuur van gemaakt wordt, ook nog de beste grond van het dorp (lichte klei) doodzonde, bomen planten wordt hier zwaar gesubsidieerd.
stijn-de-bock
@rommert14 hier net omgekeerd, massa's bomen moeten verdwijnen om het gebied schraal te maken, ik vind dat ziekelijk.
rommert14
stijn-de-bock
@rommert14 schorre,het verdronken land van saeftinghe, met springtij wat brak water erover,resultaat;slijk en wat zilt gras
+2
rommert14
@stijn-de-bock een bende dus...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6600 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!