Zetor 6945, hydroblok van een Metal Technik MT02 lader, alleen, wat zou toevoer en wat retour leiding zijn? (kant kabine (links)  aanvoer en rechts dan de retour?

Zetor 6911/6945

9 foto's van @demuywo

Zetor 6945, hydroblok van een Metal Technik MT02 lader, alleen, wat zou toevoer en wat retour leiding zijn? (kant kabine (links) aanvoer en rechts dan de retour?

Reacties

Case5130
Als goed is staan er letters bij op het blok , P (pomp) voor de druk kant en T (tank) voor de drukloze retour
hobbyboer
Idd links is pers en rechts de retour.

(denk ik als simpele boer, omdat ik aan de linker kant iets meen te herkennen wat een overdrukventiel zou kunnen zijn)
john deere 7810
@hobbyboer

dat heeft deze simpele hobbyboer goed gezien. die zwarte pilaar is waarschijnlijk je instelbare overdruk ventiel. deze regelt simpelweg de maximale oliedruk in je systeem. Je mag er van uit gaan dat die kant de pers is. Maar meestal staat het er wel op met een P van pers en een R van retour.
demuywo
Iemand enig idee hoe ik de druk vzn de frontlader krijg? Hij werkt omgekeerd dus ik ga de flexibels switchen, lossen is geen probleem maar bij het aansluiten krijg ik telkens 1 van de 2 flecibels er niet op waarschijnlijk omdat er nog druk op de lader zit?
john deere 7810
@demuywo

trekker uit en dan roeren met je kruishendel.
demuywo
Heb ik gedaan maar werkt niet, leidingen lissen ok, eerdte leiding opnieuw aansluiten ok, tweede niet aan te sluiten... geen druk meer op hydribloc, dus ik denk nog olie op druk in leiding? Alhoewel dat niet zou mogen kunnen als het bloc drukloos is? Nog even brainstormen vanavond...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zetor 6911/6945 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!