Foto Zetor 6945, voor gebruik frontlader, bediening van het dubbelwerkend ventiel is met de middelste hendel, maar in welke stand moet hij staan? Helemaal naar voor trekt ie olie terug, helemaal naar

Zetor 6911/6945

demuywo
Foto Zetor 6945, voor gebruik frontlader, bediening van het dubbelwerkend ventiel is met de middelste hendel, maar in welke stand moet hij staan? Helemaal naar voor trekt ie olie terug, helemaal naar achteren steekt hij olie, in het gele vakje misschien? (heb al geprobeerd met hendel naar achter maar dat werkte niet echt goed, ik had het gevoel dat hij continu olie stak maar er geen terug kon?

Reacties

+1
Zetor7211
Bij onze Zetor moet je de hendel helemaal naar voren drukken en vast zetten met de draaiknop, dat was nogal lastig daarom een haakje gemaakt. Het gele plaatje is drukloos en het zwarte plaatje staat alles op druk.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zetor 6911/6945 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!