Foto van een John Deere 510,hier was ik 15 jaar op het erf van mijn grootvader, trekker van een boer daar uit de buurt waar ik al zeg ik zelf veel kilometers mee heb gemaakt. En prachtige herinneringe

John Deere 510

stijn-de-bock
Foto van een John Deere 510,hier was ik 15 jaar op het erf van mijn grootvader, trekker van een boer daar uit de buurt waar ik al zeg ik zelf veel kilometers mee heb gemaakt. En prachtige herinneringen aan heb.

Reacties

+1
wim-same
@stijn-de-bock toen had Stijn nog geen @Controle , ha ha
+1
stijn-de-bock
@wim-same toen was alles nog eenvoudig 😉en nog geen corona.
+1
wim-same
@stijn-de-bock Wat was eenvoudiger ? geen corona of geen @Controle ? ...Grapje.
+1
wim-same
@stijn-de-bock Bij mij in de familie ook Corona, gelukkig geen doden. Ook ik ben een kwetsbaar persoon.
+2
stijn-de-bock
@wim-same je moet nog komen trekkerrijden hier in de polders en balletjes eten.
+2
wim-same
@stijn-de-bock Ja dat gaan we ook zeker doen Stijn, maar eerst deze Corona crisis over. De grens is nu ook gesloten.
+2
a3vandiejen
@stijn-de-bock Als ik zie waar jij vaak foto,s maakt kijk ik er naar uit.
+2
tombo
@wim-same Vlug beterschap
+2
wim-same
@tombo Met mijn familie gaat het al weer stukken beter, en ik heb het gelukkig niet gehad ( denk ik, Want bij een griepje word je niet getest)
+1
Towaberg
Mooie 510 Stijn. Rijdt hij nog ergens rond? Mooi plek ook bij opa.
+2
stijn-de-bock
@Towaberg deze trekker is nog steeds in gebruik bij dezelfde boer,den hof van mijn opa die gelegen is in doel is destijds gekocht door de overheid omdat deze ook moest verdwijnen voor natuurcompensatie. Maar sindsdien is deze verhuurd en kom ik er nog een keer pet jaar.
+2
stijn-de-bock
@Towaberg ook ik heb in 1998 een paar mooie dagen beleeft met een 510.dezelfde periode kocht ik zelf mijn eerste tractor een deutz d30s maar die heeft nooit op de weg gereden en heb ik na een paar jaar weer verkocht toen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 510 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!