Foto van een International 574,deze foto is een van de eerste die ik genomen heb als 12 jarige jongen met de kodak van mijn moeder.de boer en de boerin zie je rechts op de foto,de boerin die eind van

International 574

+3
stijn-de-bock
Foto van een International 574,deze foto is een van de eerste die ik genomen heb als 12 jarige jongen met de kodak van mijn moeder.de boer en de boerin zie je rechts op de foto,de boerin die eind van de 80 is ligt momenteel al 2 weken in het ziekenhuis met corona. De tractor is nog steeds bij dezelfde eigenaar die dicht bij mijn ouders woont,trekker komt maar een paar keer per jaar nog buiten en ziet er tegenwoordig ook niet meer zo goed uit als toen.

Reacties

+2
Welten
Hopelijk herstelt hij snel.
+3
Welten
@Welten sorry sorry bedoel zii
+3
wim-same
Ja, Triest verhaal Stijn.
+3
stijn-de-bock
@wim-same zo is het wim.
+3
a3vandiejen
Zat er al vroeg in Stijn, hopen dat het goed afloopt voor die vrouw.
+1
collin ihfan
Aparte verschijning hopen dat het voor de boerin goed afloopt
+4
stijn-de-bock
De boerin op de foto heeft een paar weken in het ziekenhuis gelegen met corona, ondertussen is ze terug aan de beterhand,achter in de 80 en terug thuis.
+2
new holland koen
@stijn-de-bock Dat is heel goed nieuws!
+1
a3vandiejen
@stijn-de-bock Goed om te horen.
+4
stijn-de-bock
Na al die jaren is deze trekker nog steeds bij dezelfde eigenaar trekker wordt wel niet meer gebruikt helaas.

(klik om te vergroten)

+1
a3vandiejen
@stijn-de-bock Hij staat gelukkig binnen.
+1
stijn-de-bock
@a3vandiejen ik heb deze tractor daar altijd zo geweten, was ruim 100 meter van bij mij thuis,ik heb er als kind nog met meegereden en ook een beetje zelf gereden bij het binnenhalen van kleine pakjes hooi en stro.
+1
a3vandiejen
@stijn-de-bock Dat blijft dan leuk om hem nogsteeds op de zelfde plaats te zien, al is het de achterkant. Maar wel vertrouwd.
+2
stijn-de-bock
@stijn-de-bock @Towaberg deze hebben we vandaag gespot.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 574 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!