Vorige week begonnen met poten, heeft zn pk's wel nodig😅. Foto is geplaatst door marco steyr op 15-04-2020 om 19:34:25, met 16 reacties.

Deutz-Fahr Agrotron TTV 630

marco steyr
Vorige week begonnen met poten, heeft zn pk's wel nodig😅

Reacties

MaxxuM4ever
Mooie ruggen ondanks de droogte
marco steyr
@MaxxuM4ever dit was een lichter perceel, op de klei valt het niet mee
+5
mike_v
Dit is zo'n bandencombinatie die ik niet echt kan volgen ... Als je vooraan toch zo'n brede band legt, waarom achteraan dan ook niet?
Andre150
@mike_v Zo zat ik ook al te kijken inderdaad
+1
nikkei
@mike_v Ik heb wel eens gehoord dat het een compromis is tussen vader en zoon. Het idee erachter is dat de pootmachine zo zwaar is dat de voorbanden nauwelijks aan de grond komen. Behalve op de kopakker tijdens het draaien. Als je dan enkelcultuur voor hebt dan draai je als het ware allemaal bulten op een rulle kopakker en daar heb je met deze grote banden geen last van. Deze houden de kopakkers mooi vlak
hobbyboer
Quote Reactie van @nikkei:
Het idee erachter is dat de pootmachine zo zwaar is dat de voorbanden nauwelijks aan de grond komen.

Voorbanden vol met water?
marco steyr
@hobbyboer zeker niet!
mike_v
Ik gok dat de kopakkers toch nog een keertje losgetrokken worden zodra de lange banen gedaan zijn @nikkei? Of is dat enkel bij ons zo? Want dan valt die redenering in het niets.
hobbyboer
Quote Reactie van @mike_v:
Ik gok dat de kopakkers toch nog een keertje losgetrokken worden zodra de lange banen gedaan zijn @nikkei? Of is dat enkel bij ons zo?

Dat gebeurt zeker niet overal.
Op wat zwaardere grond is dat ook geen aanrader.
marco steyr
@mike_v doen wij nooit
marco steyr
@nikkei het is eerder dat de frontbereider zwaar is met de tanks vol kunstmest en spuitmiddel, er zit ook drukontlasting op de fronthef omdat er anders niet mee te sturen is als die aan de grond staat. De pootmachine loopt dan weer op zichzelf op de wielen voor de frees.
hummy
Gaat toch mooi!
peter-raats
Marco Steyer, heb jij een idee wat de maten van de voorbanden zijn??
Ik wil deze gave combinatie in miniatuur na maken.
Groetjes Peter
marco steyr
@peter-raats leuk! Zou er graag foto's van zien als het miniatuur af is. Voorbanden zijn maat 850/55r34 als ik het goed heb
+1
peter-raats
Marco Steyer bedankt. De 630 TTV en de cultuurbanden zijn het begin.

(klik om te vergroten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron TTV 630 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!