Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 Overig.En dan hier het hele team op een rij. Dat is het mooie van serie bouw, het is een monnikenbaan, maar als alles klaar is, dan is het echt een mooi plaatje z

Landbouw miniaturen 1:32 Overig

chris33
Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 Overig.
En dan hier het hele team op een rij. Dat is het mooie van serie bouw, het is een monnikenbaan, maar als alles klaar is, dan is het echt een mooi plaatje zo samen. Ben weer super trots op de modellen, maar ook dankbaar dat ze allemaal klaar zijn. Tijd voor een nieuw project.

Reacties

+3
T.Tanis
Mooi👍
+4
a3vandiejen
Schitterend, heb je al weer een project op het oog.
+1
chris33
@a3vandiejen Ja, ik ben gevraagd om een vrachtwagen, bakwagen met aanhanger, bloementranspost na te bouwen van mijn zwager. Nog nooit gedaan dus dat wordt een uitdaging. Tussendoor een paar cat kranen van een aannemer uit Alphen aan de Rijn na te bouwen, meer verbouw, in 1:50. Dus ook weer even iets anders. Ik kan deze helaas niet posten hier. daarna weer volop in de trekkers.
+1
a3vandiejen
@chris33 Mooie projecten, en die vrachtwagen mag je per ongeluk best laten zien hoor....succes.
+5
Albert Peters
Ongelofelijk mooi
Hier kan je trots op zijn
+2
Mooi gemaakt,
+2
Siete
Mooi rijtje zo!!
Een setje om trots op te zijn!!
+2
bob de bouwer
Dat ziet er geweldig mooi uit.
+2
olro 61
Prachtig gedaan, natuurlijk zit er veel werk in, maar als het goed is, kun je er je hele leven met voldoening naar kijken...
+1
stippie
Prachtig!👌🏻

Veel werk aangehad?
+2
chris33
@stippie De laatste vier die ik afgelopen maanden gebouwd heb namen 135 uur in beslag. De 3350 heb ik een aantal jaren geleden al eens gebouwd, maar toen hield ik nog geen papierwerk bij.
stippie
@chris33 oké

Bouw je de armen en maaikorven helemaal zelf of doe je ook wat met bouwkitjes?
+1
chris33
@stippie Nee alles is zelfbouw, de korven zijn kitjes, van omgerekend 4 meter dus ik heb van 2 kitjes 4 korven gemaakt, dus daar ook nog wat onderdelen van na moeten maken.
+1
stippie
@chris33 oké, het ziet er allemaal netjes uit! Ook de vervuiling vind ik mooi, soms vind ik dat een beetje overdreven, maar zo is het gewoon perfect👌🏻
+3
rubenv
Hier ook 1 herder in de kast
mooi samen met de hemos

(klik om te vergroten)

chris33
@rubenv Ook mooi op de Case. Jij heb denk ik het kitje van farmmodels, klopt dat?
rubenv
@chris33 volgensmij wel ja is een mooi setje
+2
deutzisthebest
Heel mooi gemaakt!
+1
Fendt926Driver
Als ik jou soms hoor opnoemen maak je zo n model in een middag (positief bedoelt)
Maar dit is seriewerk.
Trekkers had je deels al. Maar hoeveel uur heb je ongeveer gebouwd over deze 5 modellen?
Heb er zelf het geduld niet voor en dikke vingers.
Maar vindt het prachtig wat je maakt
+1
chris33
@Fendt926Driver de 3350 had ik jaren geleden al eens gemaakt, daar weet ik de uren niet van, maar de laatste vier van de afgelopen maanden namen 135 uur in beslag.
+2
wydoogheandy
Knap gedaan alweer!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landbouw miniaturen 1:32 Overig ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!