Geen onnodige verplaatsingen en daar valt een hobby tochtje helaas ook onder. Gelukkig is sinds vorige week het containerpark weer open voor groenafval dus dan mag de Nuffield er even voor ipv de auto

Nuffield 4 DM

Freggel
Geen onnodige verplaatsingen en daar valt een hobby tochtje helaas ook onder. Gelukkig is sinds vorige week het containerpark weer open voor groenafval dus dan mag de Nuffield er even voor ipv de auto.

Reacties

+1
stijn-de-bock
Geniet van je ritje.
+2
Freggel
@stijn-de-bock zeker gedaan. Perfect weertje voor een ritje. Stiekem toch een (ruime) omweg genomen 😉
Towaberg
Mogen jullie met de tractor binnen in het containerpark?
+2
Krispax
@Towaberg ga ook regelmatig met mijn 5000. Is geen probleem. En weet je meteen ook wat die weegt 😀.
+1
Towaberg
Bij ons werken ze niet met een weegbrug, alles heeft zo z’n voor en nadeel.@Krispax
+2
Freggel
Ik ben vorige week voor de eerste keer zo geweest en er werd geen probleem rond gemaakt. Er hangt wel ergens een reglement ivm hobby tractoren, maar ik vermoed dat de grootte van de aanhanger bepaalt of je al dan niet binnen mag. Als ze me toch terug zouden sturen sta ik er een kwartier later met dezelfde aanhanger, maar dan achter de auto.
+1
Towaberg
Dat lijkt mij ook het logist, als er een gewone aanhangwagen aanhangt. In sommige gemeentes deden ze daar vroeger moeilijk over, zonder reden eigenlijk.@Freggel

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Nuffield 4 DM ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!