Net gespot tijdens mijn fietstocht. In mijn ogen een prachtige trekker,een van de mooiere modellen ooit zelfs.meningen zijn in dit geval nogal uiteenlopend.de turbomotor in deze produceerde ook een he

Valmet 605

stijn-de-bock
Net gespot tijdens mijn fietstocht. In mijn ogen een prachtige trekker,een van de mooiere modellen ooit zelfs.meningen zijn in dit geval nogal uiteenlopend.de turbomotor in deze produceerde ook een heel mooi muziekje.

Reacties

+1
erik9831
Plant oogstmachines achterop? Zit een soort van honda motor op gemonteerd.

Speciale tractor om te zien, daardoor vallen ze ook op.
+1
stijn-de-bock
@erik9831 dit is van een tulpenbollenboer of hoe noem je dat.met deze machines maaien ze de bloemen eraf als ik het goed heb.
+2
DANOONTJE POWERR
@stijn-de-bock Kopmachine heet dat.
Er staan er twee op zeker?
Kan het niet helemaal goed zien.
+1
stijn-de-bock
@DANOONTJE POWERR inderdaad 2 stuks.
+2
Sanderford
Prachtige machines, mijn ene oom had een 805 en de andere een 705 als kleine man op t puntje van de stoel om de koppeling van deze trekkers te bedienen. Met mn pa nog kleine baaltjes geperst met de 805 en toen ik wat ouder was met de 705 weiland bloten. Heb regelmatig gevraagd om de 805 over te nemen, maar ze namen er geen afscheid van. Toen ik net een maand mijn 1246 had gekocht kwamen ze ermee of ik hem toch wilde kopen. Helaas liet de portemonnee het toen niet meer toe. Vind dat tot op de dag van vandaag nog jammer.
+2
Stier69
@Sanderford Mooi verhaal. Bovendien vind ik ze bij trekkertrek verrassend sterk.
+2
hooidonk
Zo, die ziet er nog netjes uit!
Volgens mij is dit een B uitvoering.

Beetje stugge trekkers, maar dat went wel. Verder zijn ze erg dapper en onverwoestbaar. 💪🏽
+1
martijn805
Super fijne trekkers! T geluidje hoor je op 5 km afstand al aan komen zo herkenbaar. Deze types fluiten ook mooi met overschakelen 😍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valmet 605 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!