Foto van een John Deere 6920. Geplaatst door rolandfotografie op 19-04-2020 om 17:07:30, met 12 reacties.

John Deere 6920

751 foto's van @rolandfotografie

Foto van een John Deere 6920

Reacties

Wat is die aan het sproeien?
+1
daan-van-der-kolk
@johndeere6910forever Drijfmest tegen het stuiven denk ik.
@daan-van-der-kolk oke maar dat dat zo dan moet door die spuitbomen ketsplaat gaat ok mooi
+1
daan-van-der-kolk
@johndeere6910forever Ja maar alleen de spuitsporen hebben een breed spoor waar ze met de mesttank door kunnen dus kom je met 1 ketsplaat niet breed genoeg. Vandaar de spuitbomen, die zullen denk ik wel dezelfde breedte als de spuit hebben.
+1
@daan-van-der-kolk ja zo ja dat is idd wel beter dan ja
joozt
Hoeveel m3 per hectare wordt er bij zoiets uitgereden? En houd je hier aan het begin van het jaar al rekening mee in je mestgift? Of is dit niet
standaard elk jaar nodig?
+1
daan-van-der-kolk
@joozt Enigste dat ik weet is dat dit wordt uitgereden als vorm van stuifbestrijding op de net geplante bollen. Verder durf ik het niet te zeggen.
rolandfotografie
@joozt De hoeveelheid valt wel mee, of ze er rekening mee houden geen idee. is inderdaad puur tegen het stuiven. als het een 2 jarig gewas is niet ieder jaar nodig dit is met name voor het opkomen omdat de grond nog los is van het planten en dus makkelijk verstuift.
joozt
@rolandfotografie Oke! Maar ik neem aan dat zoiets toch wel meetelt in je mestboekhouding? Zal toch worden gezien als aanvoeren van mest. Dat stuiven is inderdaad op sommige plekken een groot probleem. Bij ons kennen we dat helemaal niet.
+1
Koe
@joozt Papierpulp wordt ook wel tegen stuiven gebruikt
+1
rolandfotografie
@joozt Daar ga ik inderdaad wel van uit, zover zit ik niet in die materie.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6920 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!